Fanzone
L'autobús de la selecció argentina a la sortida de la caravana
Foto: L'autobús de la selecció argentina a la sortida de la caravana | Raúl Ferrari / Europa Press
Mundial Qatar

Argentina sencera surt als carrers per rebre els Campions del Món

L'autobús de la selecció argentina a la sortida de la caravana
Foto: L'autobús de la selecció argentina a la sortida de la caravana | Raúl Ferrari / Europa Press

Argentina ha deixat de funcionar. Són milions els que avui no aniran a la feina per aclamar els herois de l'Scaloneta'. Els jugadors de la selecció argentina ja es troben a Buenos Aires, on milions d'aficionats ja omplen les principals avingudes de la ciutat.

Per què és important? La selecció nacional es va fer amb el Mundial de Qatar per 3-3 i ronda de penals contra França, en el que ja és considerada la millor final d'aquesta competició internacional.

  • Per la seva part, el Govern d'Argentina ha decretat dia festiu laboral per poder celebrar l'ocasió.

D'on venim? La selecció argentina, després dels festejos a Doha, ja és a casa, on ha estat rebuda per desenes de milers d'aficionats.

  • El ministre de l'Interior 'Wado' De Pedro i el president de les Aerolínies Argentines, Pablo Ceriani, van rebre els jugadors argentins que van baixar de l'avió a les 03.00 hores de la matinada (hora argentina) comandats per Leo Messi i Lionel Scaloni.
  • Un cop a l'autobús, diversos jugadors van patir un ensurt al gairebé topar amb un cable que travessava el carrer. L'han hagut d'esquivar per no caure del vehicle.

Què esperar? S'espera que a partir del migdia d'Argentina (la tarda d'Espanya) comenci la rua pels carrers del país campió.

  • La caravana sortirà des del camp d'entrenament d'Ezeiza i sortirà pels principals carrers de la ciutat fins a tornar al lloc habitual de concentració de la selecció.
  • El recorregut passarà per les principals avingudes de Buenos Aires, inclòs el mític obelisc, on l'autobús es detindrà perquè els jugadors es dirigeixin a la gent.
  • Encara no se sap si Messi emularà Maradona al balcó de la Casa Rosa. El que sí que sabem és que l'executiu d'Alberto Fernández ha convidat a l'equip a la seu del govern, tot i que encara no ha rebut resposta.

Què han dit? El ministre de Seguretat Aníbal Fernández va destacar que es tracta d'una decisió que ha de prendre el seleccionat, que ja va avançar que celebrarà a l'Obelisc després del migdia.

  • "El President té tota la vocació de fer el que ells tinguin vocació de fer, no hi ha en això especulacions polítiques de cap característica i no n'hi haurà", va remarcar llavors.
Categoria: Fanzone