Fanzone
Robert Lewandowski
Foto: Robert Lewandowski | Europa Press
barça

Lewandowski se sincera: el Barça, la Champions, la sanció, la discussió amb Messi…

Robert Lewandowski
Foto: Robert Lewandowski | Europa Press

Robert Lewandowski ha atès a 'SPORT' i 'Mundo Deportivo' per repassar l'actualitat del FC Barcelona. També sobre la seva sanció, de la 'xerrada' que va tenir amb Messi al Mundial, dels objectius blaugranes d'aquí a final de temporada, dels seus primers mesos al Camp Nou…

Què ha dit?

  • “Guanyar amb el Barça és un desafiament, en aquest club cal pensar que guanyar sempre és possible. Guanyar, que torni a ser el millor club, amb els millors jugadors, jugant el millor futbol… Volia ser part d'aquest moment”.
  • “Després de concretar el fitxatge, em vaig sentir molt feliç de ser aquí, d'unir-me al Barça. Els tres o quatre primers mesos van anar molt bé a LaLiga i som líders, encara que els primers partits al gener seran molt importants”.
  • “El Barça va pel bon camí i espero que l'any que ve sigui molt millor per a nosaltres i continuem lluitant per títols. Conquerir la Champions amb el Barça és un desafiament enorme, seria un somni fet realitat”.
  • “A la Champions no vam saber exactament com guanyar ni com jugar per guanyar, però a la Lliga ho hem fet molt bé”.
  • “La raó per la qual m'han castigat amb tres partits no tenia res a veure amb l'àrbitre, sinó amb mi i amb el tècnic. Això és tot el que puc dir. Allò només va ser un gest per expressar que no podia entendre què estava passant. Ho havíem parlat i era alguna cosa entre Xavi i jo. És difícil perquè sento que tres partits són massa pel que vaig fer”, diu un ‘Lewy’ que es perdrà els partits davant Espanyol, Atlètic de Madrid i Getafe.
  • Sobre Leo Messi: “Sé l'enorme pressió que ha suportat durant anys i el que significa per a ell aquest títol”. Curiosament, polonès i argentí van ser els protagonistes d'una de les imatges del torneig amb un encreuament de paraules: “No vull dir de què vam parlar, però va ser una xerrada agradable. Crec que aquest tipus de coses no cal explicar-les, ja que són privades”.
  • “Messi juga ara més com un playmaker (organitzador) tot i que continua marcant gols. És el futbolista amb qui qualsevol davanter somiaria jugar al seu costat. La Pilota d'Or ja té amo, és clar”, ha sentenciat el ‘9’ blaugrana.
  • “El meu desig pel 2023? Que tots els aficionats del Barça se sentin orgullosos d'aquest equip i del que aconseguim”.

Situació actual: El Comité d'Apelació de la RFEF va desestimar la reclamació del Barça i el davanter culer estarà tres partits sense jugar quan es reprengui la competició: El derbi de Cap d'Any contra l'Espanyol i els partits contra l'Atlètic de Madrid i el Getafe.

Categoria: Fanzone