Fanzone
Jugadors del Barça en una sessió d'entrenament a la Ciutat Esportiva
Foto: Jugadors del Barça en una sessió d'entrenament a la Ciutat Esportiva | FC Barcelona
Barça

El Barça s'entrena al Camp Nou en una jornada de portes obertes i solidaritat

Jugadors del Barça en una sessió d'entrenament a la Ciutat Esportiva
Foto: Jugadors del Barça en una sessió d'entrenament a la Ciutat Esportiva | FC Barcelona

El FC Barcelona s'ha entrenat aquest dilluns al Spotify Camp Nou en una jornada de portes obertes. Per segon any consecutiu, el Barça ha entrenat aquest 2 de gener davant la seva afició.

Al detall: A partir de les 11 del matí, el conjunt de Xavi Hernández ha sortit a la gespa del Camp Nou per realitzar la segona sessió d'entrenament d'aquest 2023.

  • L'entrenament s'ha dut a terme amb portes obertes perquè els aficionats culers poguessin veure de prop als seus jugadors.
  • És el segon any que es fa aquesta dinàmica per donar la benvinguda a l'any nou.
  • L'entrenament ha començat a les 11, però les portes de l'estadi s'han obert a les 10 del matí. Les entrades tenien un cost de 6 euros per al públic general i 3 euros per als socis i sòcies del Barça, en benefici del Projecte Robots del Programa de Benestar Emocional Pediàtric de la Fundació del FC Barcelona. 
  • El projecte permet a nens hospitalitzats o en situació de vulnerabilitat, que no tenen la possibilitat de desplaçar-se a les instal·lacions culers, viure l'experiència a través d'un robot amb connexions d'àudio i vídeo.

A més: Un cop finalitzat l'entrenament, els jugadors culers visitaran els diferents hospitals catalans per visitar els nens hospitalitzats, donar-los suport i regals. 

  • La tradició es recupera després de dos anys sense poder realitzar-se per la pandèmia de la Covid.
  • Els hospitals que visitaran els futbolistes són: Hospital Sant Joan de Déu, Vall d'Hebron, Sant Pau, Hospital de Barcelona, Hospital HM Nens de Barcelona, Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (Can Ruti), Hospital Parc Taulí de Sabadell, Cottolengo Padre Alegre i la Casa Ronald McDonald.

D'on venim? El Barça va fer la primera sessió d'entrenament al migdia de l'1 de gener. El conjunt de Xavi Hernández va entrenar en el primer dia de l'any, culpa del seu empat davant l'Espanyol. Els futbolistes anaven a tenir el dia lliure en el cas d'aconseguir la victòria en el derbi. 

A partir d'ara: Aquest dimecres 4 de gener, el Barça disputarà el seu primer partit corresponent a la Copa del Rey. Els blaugranes viatjaran fins a Alacant per enfrontar-se a l'InterCity (21:00).

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Barça Futbol