Fanzone
Messi i Neymar a les instal·lacions del PSG
Foto: Messi i Neymar a les instal·lacions del PSG | PSG / Twitter
Futbol

Messi torna a trepitjar terra francès: així ha sigut el seu retorn a París

Messi i Neymar a les instal·lacions del PSG
Foto: Messi i Neymar a les instal·lacions del PSG | PSG / Twitter

L'actual campió del món de futbol Leo Messi ha tornat aquest dimecres a París per reprendre els entrenaments amb el seu equip, el PSG. 

Per què és important? Messi i l'Argentina van guanyar el Mundial de Qatar fa menys de tres setmanes. El futbolista ha estat un dels jugadors més aclamats per la victòria del país americà

Què sabem? Després de la final del mundial, on es van enfrontar Argentina contra França, Messi ha gaudit d'unes vacances més que merescudes després d'aconseguir l'últim trofeu que li quedava per guanyar, la copa del món.

  • Aquest dimecres l'astre argentí ha tornat a París, on juga des de fa dues temporades. 

En detall: L'arribada de Messi ha aixecat moltes expectatives, ja que l'argentí va arrabassar el títol de campió del món al país que ara mateix l'acull i juga.

  • Els francesos esperaven tornar al seu país amb la copa del món, com ja van fer fa quatre anys. Però una final molt renyida i uns penals decisius van desfer les il·lusions dels gals. 

Què sabem? Les xarxes socials de l'equip francès han donat la benvinguda al campió del món mostrant l'arribada a les instal·lacions del club i saludant a alguns dels seus companys, com és el cas de Neymar. 

  • Amb qui no s'ha vist cap instantània és amb Mbappé, una de les principals estrelles de la selecció francesa, i màxim rival de Messi durant aquest mundial.

Previsions: El PSG juga el seu pròxim partit aquest divendres dia 6 contra el Châteauroux en les fases eliminatòries de la Copa de França. 

  • De moment no se sap si Messi estarà disponible per l'enfrontament.

Situació actual: L'equip principal de París es troba al cim de la classificació de la lliga francesa. Amb 17 partits jugats, els parisencs han guanyat 14 partits, n'han empatat dos i només n'han perdut un.