Fanzone
L'àrbitre Mateu Lahoz
Foto: L'àrbitre Mateu Lahoz | Europa Press
futbol

Mateu Lahoz s'apartarà de l'arbitratge a final de temporada

L'àrbitre Mateu Lahoz
Foto: L'àrbitre Mateu Lahoz | Europa Press

Mateu Lahoz, l'àrbitre espanyol que més queixes i retrets suscita, s'apartarà a finals de temporada. Arran del seu polèmic arbitratge al mundial i als darrers partits de lliga, la premsa esportiva ha revelat que el col·legiat valencià deixarà la competició de primer nivell.

Per què és important? Lahoz és l'àrbitre que sempre xiula els partits més crítics, i de màxima tensió, a la lliga espanyola. També, és convocat per la FIFA per arbitrar partits europeus de primeríssim nivell.

Què sabem? Val a dir que la jubilació dels àrbitres professionals espanyols se situa als 45 anys. Edat actual de Mateu Lahoz. Tot i això, el Comitè Tècnic d'Àrbitres (CTA) té l'opció d'allargar fins als 46 el marge de jubilació.

Situació actual: L'àrbitre valencià no es troba en el seu millor moment. El CTA li ha donat "descans, o com és coneix en l'argot futbolístic, l'ha posat a la "nevera" per les seves últimes actuacions.

  • El derbi català (Barça-Espanyol) va cloure amb un rècord d'amonestacions amb un total de 16 targetes grogues. Entre elles 2 vermelles per doble targeta. 
  • Després del derbi va xiular el Linares-Sevilla, partit de la Copa del Rey. Lahoz no va dubtar a desenfundar les targetes i va ensenyar-li dues grogues seguides a l'entrenador del Sevilla, Jorge Sampaoli, per protestar.

A més: El seu pas pel Mundial el va portar pel camí del pedregar. Ja que va acabar amb moltes seleccions i grans jugadors, com Messi, demanant explicacions a la FIFA pel seu arbitratge.

  • Messi va desbarrar de Lahoz: "No es pot posar un àrbitre així en aquesta instància, per a un partit de tanta igualtat, tan important. No està a l'altura".

 

Categoria: Fanzone
Etiqueta: Futbol