Fanzone
Joan Laporta, president del Barça, i Gerard Piqué, president de la Kings League
Foto: Joan Laporta, president del Barça, i Gerard Piqué, president de la Kings League | Kings League Twitter
Entreteniment

La Kings League es decidirà al Camp Nou: preu de les entrades i com comprar-ne

Temps de lectura: 5 minuts
Joan Laporta, president del Barça, i Gerard Piqué, president de la Kings League
Foto: Joan Laporta, president del Barça, i Gerard Piqué, president de la Kings League | Kings League Twitter

La Kings League ha tornat a deixar tothom bocabadat amb el seu darrer anunci, al nivell de l'expectació que genera jornada darrere jornada. Una decisió que té molt a veure amb qui és el president de la competició, Gerard Piqué, i el club de la seva vida, el FC Barcelona.

Per què és important? Aquest innovador torneig de futbol 7 agafa una major dimensió amb l'acord que ha tancat amb el Barça, mentre encara ressona la crítica de Javier Tebas, qui va dir que era un circ i que no es pot comparar amb la Lliga de Futbol Professional que presideix. Centenars de milers de persones segueixen cada jornada en directe per Twitch.

Context: Joan Laporta, president del Barça, ha assistit al "xup xup" d'aquesta jornada, el debat previ que organitzadors i participants celebren cada divendres i en què acostumen a fer importants anuncis.

  • Laporta ha anunciat que "la Final-4 de la Kings League es jugarà al Spotify Camp Nou", informació que ha fet esclatar d'emoció els assistents i els espectadors del streaming.
  • A més del president culer i de Piqué, hi han participat els exfutbolistes i presidents dels seus clubs Iker Casillas i Kun Agüero, així com el periodista i streamer Gerard Romero i els creadors de contingut Ibai Llanos, Perxitaa o els germans xBuyer, entre d'altres.

Al detall:

  • El Camp Nou acollirà la fase decisiva de la competició la tarda del diumenge 26 de març, amb dues semifinals, la final i el partit pel tercer lloc.
  • El Barça posa l'estadi a disposició de la competició i delimitarà una part de la gespa per crear un camp de futbol 7, amb les mateixes mesures que el 'Cupra Arena' (el pavelló ubicat al Port de Barcelona on es juga el torneig).
  • Així, a més, els jugadors canviaran el terreny artificial en què acostumen a jugar per la gespa natural de primer nivell, el de l'estadi culer, amb capacitat per més de 90.000 persones.

Què diuen? Laporta ha explicat com s'ha gestat la decisió i ha revelat algunes curiositats, a més de respondre Tebas.

  • "Quan m'ho va comentar (Piqué), no m'hi podia negar. Beneficia el Barça. Ens vincula a una nova forma d'entreteniment. Som conscients que el futbol està perdent l'audiència de la gent jove".
  • "Us felicito perquè heu inventat una nova forma divertida de futbol. No ho entenem com a circ, sinó com una nova forma d'entreteniment".
  • A més, ha dit que probablement vagi a veure la Final 4 del Camp Nou: "Tinc ganes d'anar-hi. Si estic disponible per agenda, estaré encantat d'anar-hi. Sé que alguns jugadors segueixen la Kings League".

Preu de les entrades i com comprar-ne: 

  • Els fans de la competició poden adquirir la seva entrada al web de la Kings League, que redirigeix als serveis de compra online del Barça. Ho poden fer des del vespre del divendres 20 de gener.
  • Les entrades tenen un preu que va dels 10 als 60 euros.
    • Les més barates estan ubicades a la tercera graderia de l'estadi, als córners i darrere de les porteries.
    • Les més cares, com és habitual, són les que permeten veure els partits des de la tribuna, els laterals i a peu de gespa.
  • L'èxit de l'anunci ha fet que molts seguidors hagin intentat comprar de cop la seva entrada, creant una cua virtual d'espera de més de 50.000 personas.

Previsions: Els quatre equips que es classifiquin a la Final 4 seran aquells que superin el play-off posterior en acabar la fase de lliga. El líder s'enfrontarà al vuitè, el segon classificat al setè, el tercer al sisè i el quart se la jugarà amb el cinquè. D'aquests xocs, sortiran els quatre semifinalistes que optaran a guanyar el campionat.

  • Encara és aviat per fer apostes, tot i que hi ha moltes opcions que hi siguin el Saiyans FC de TheGrefg i l'1K FC d'Iker Casillas: tots dos han guanyat els tres partits que han jugat.
  • Els segueixen el Kunisports del Kun Agüero, Los Troncos FC de Perxitaa, Ultimate Móstoles de DjMaRiiO i el Porcinos FC d'Ibai Llanos amb dues victòries.
  • Aquesta és la classificació sencera amb tres jornades disputades.

Tot i això: Aquell cap de setmana, el primer equip que entrena Xavi Hernández no juga, ja que hi ha programada una aturada FIFA perquè juguin les seleccions del 20 al 28 de març. Sí que juga aquell mateix diumenge l'equip femení del Barça i ho farà contra el Reial Madrid en jornada de lliga, però serà a l'Estadi Johann Cruyff; la celebració de la Kings League al Camp Nou no permetrà la possibilitat que el Clàssic femení es jugui a l'Estadi, cosa que ha aixecat algunes crítiques a les xarxes.

A més: Gerard Piqué podria jugar en aquesta jornada del 22 de gener. Ha anunciat que, de forma excepcional i només aquesta diumenge, entre les cartes que poden fer servir els entrenadors dels diferents equips hi haurà una que permetrà que jugui el mateix president de la Kings League.

  • Només hi haurà una d'aquestes entre les 20 cartes a escollir de forma aleatòria; això és només un 5% de possibilitats que Piqué salti a la gespa.
  • "No he tocat una pilota des que vaig deixar el futbol", ha assegurat l'exjugador del Barça.