Barça (1-0) Getafe

Les claus de la primera part: Pedri es disfressa de golejador i obre la llauna

El canari, de tant en tant, s'avorreix de la seva posició al mig del camp i es disfressa de davanter per guiar els blaugranes a la victòria abans del descans.

Per què és important? Els de Xavi es barallen amb un combatiu Getafe mentre Pedri emula la genialitat i obre el marcador amb una gran jugada amb Raphinha i Gavi (1-0).

Els motius

• El Barça va sortir a envestir un valent conjunt madrileny, però va tenir un l'ensurt: Ter Stegen feia una parada d'handbol a la vegada que Borja Mayoral aprofitava la refusada. Sols el fora de joc va anul·lar el gol del Getafe
  • Dembélé es va atrevir tímidament a amenaçar la porteria de David Soria, però descaradament va decidir arramblar fins a l'àrea amb els seus habituals rebatejos,
  • El Barça avançava línies, però un controlat Getafe els feia estavellar abans d'arribar a l'àrea i tampoc trobava el seu home gol, Ansu Fati
  • Xavi, en veure que no li sortia el que volia, va traslladar Dembélé a la dreta i Raphinha a l'esquerra, el Barça guanyava velocitat i Gavi s'atrevia amb el xut
  • Pedri, qui ja havia desesperat els madrilenys tota la primera part, va decidir que avui feia cas a Xavi i després d'una gran passada de Raphinha i la picardia de Gavi, el canari obria el marcador
  • San Ter Stegen ja s'havia dut l'ensurt al principi i Mayoral va tornar a intentar-ho, però l'alemany es va fer immens per evitar l'empat

El més destacat: Dembélé. El davanter del Barça ha estat l'element diferencial junt amb Pedri, i el líder a l'atac a falta dels gols de Lewandowski. Això sí quan juga per la dreta és un altre rollo.

Background

Previsions: El Barça haurà de mantenir la mateixa dinàmica a la segona part i posar terra pel mig si vol consolidar el seu lideratge a la Lliga i posar pressió al Madrid.

Categoria: Fanzone