Fanzone
Guardiola amb el Manchester City
Foto: Guardiola amb el Manchester City | Peter Powell/Efe
Barça

Guardiola deixa la porta oberta a tornar al Barça

Temps de lectura: 2 minuts
Guardiola amb el Manchester City
Foto: Guardiola amb el Manchester City | Peter Powell/Efe

Pep Guardiola es deixa voler pel Barça i així ho ha fet saber abans del partit contra l'Arsenal a la FA Cup. 

Per què és important? Al tècnic citizen se li ha escapat la debilitat que té pel FCB a la prèvia del Manchester City Arsenal de la FA Cup. 

Què ha dit Guardiola? El tècnic, en ser preguntat sobre la seva relació amb Mikel Arteta, entrenador de l'Arsenal, ha respost que “ell és com jo, si estic entrenant aquí i el Barça em truca, aniré al Barça, és el meu club".

A més: també ha recordat la seva etapa amb Arteta com assistent i ha explicat que "ells marcaven molts gols, però que sempre els celebrava tots excepte els de l'Arsenal. Així em vaig adonar que a aquell noi li agradava l'Arsenal. 

D'on venim: L'extècnic del Barça va renovar el 2025 amb el Manchester City 

  • Tot i això, Guardiola va marcar un cicle guanyador amb el conjunt blaugrana. Així, l'entrenador es va coronar amb el sextet.
  • Per tant, i després de les seves declaracions, no seria estrany una tornada al club culer en un futur. 
  • El tècnic ha aconseguit fins a 32 trofeus al llarg de la seva carrera, tant amb el FCB com Bayern de Munic i Manchester City, convertint-se en un dels tècnics amb més títols de la història. 

Per acabar: no és el primer cop que el tècnic del Manchester fa declaracions polèmiques. 

  • L'entrenador va assenyalar a la prèvia del partit contra el Wolverhampton que "va guanyar quatre lligues seguides com a jugador quan estava al Barcelona. La cinquena i la sisena temporada no van ser iguals"
  • "No tenia gana suficient. Pensava en com era de bo i el Reial Madrid em va guanyar en la cinquena i la sisena temporada. Entenc als jugadors, però soc aquí perquè això no passi. El president ho sap, si no, no hauria renovat. Però si perdo a l'equip, no puc seguir”
Categoria: Fanzone