Girona (0-0) Barça

Les claus de la primera part: Dembélé es lesiona i trastoca al Barça

Temps de lectura: 2 minuts

Va ser suficient dir que Dembélé no es lesionava amb Xavi per 'gafar-ho'. El francès es retira de Montilivi i capgira tots els plans dels culers. (0-0).

Per què és important? 24 minuts va ser el que li va durar Dembélé a Xavi al camp. El Barça va perdre al seu efectiu més determinant i també l'ordre que havia trobat, i no passa de l'empat davant el Girona.

Els motius

• El Girona va sortir a envestir als de Xavi mentre el Barça volia temporitzar el joc per començar a construir, però no trobava espais.
  • Yan Couto era un correcamins, va ser el primer a espantar a Ter Stegen. Alonso i Eric feia tant que no coincidien d'inici que no es van entendre a la defensa.
  • 5 minuts van ser suficients perquè Xavi comencés a fer crits als seus futbolistes. El partit és a l'hora de la migdiada, però els blaugranes no poden permetre's fer una becaina.
  • Els minuts passaven i el partit agafava velocitat, Taty s'atrevia amb la xilena, però els ulls de tota la banqueta del Barça es fixaven angoixats en Dembélé: el francès no podia més i els malsons del seu calvari amb les lesions tornava.
  • Els de Míchel volien aprofitar el desconcert dels culers, la sortida de Dembélé va frenar el Barça, sols amb l'espurna d'Ansu. El davanter va ser el més llest de la classe per aprofitar els errors defensius del Girona i xutar porteria.
  • Les faltes se succeïen, l'ambient s'escalfava i el futbol quedava relegat a un segon pla

Background

• El Barça s'enfrontarà a un mirall de l'estil blaugrana, amb Míchel com el seu gran valedor.
  • Xavi fa rotacions, on destaca la titularitat d'Eric Garcia (no ho era des de l'octubre) i l'absència de Pedri.
  • El tècnic tampoc compta amb Ferran i Lewandowski els quals afronten el seu darrer partit de sanció.
  • Els culers van guanyar per la mínima a la Copa del Rei i ara volen donar un cop de puny i mantenir el lideratge a la Lliga

Previsions: El conjunt blaugrana, sense Dembélé, haurà de remar per aconseguir una victòria.