Pedri i Alba celebrant el gol contra el Girona
Girona (0-1) Barça

Pedri salva un Barça condemnat al caos després del gol

Temps de lectura: 2 minuts

Els blaugranes no surten perjudicats de Girona, però continuen sense tenir remei cada cop que marquen. (0-1).

Per què és important? Els culers surten de Montilivi indemnes, però fins a Jordi Alba acaba demanant que s'espavilin perquè la victòria a Girona pot valdre una lliga, però no la temporada.

Els motius

• Xavi sabia que alguna cosa no anava bé i els seus gestos d'aclaparament els primers minuts n'eren la mostra.
  • I és que Girona els atropellaria, aprofitant el desconcert d'un Barça que es va descol·locar amb la lesió de Dembélé.
  • 24 minuts va durar el francès. El destí és així de capritxós i qui havia celebrat amb ràbia el seu bon moment en el Barça contra la Real, sortia descol·locat de Montilivi.
  • Els culers van començar tan agressius la segona part que poc més de 5 minuts va trigar Gavi a treure el seu ímpetu, i el càstig en forma de targeta groga. Tot i això, el Barça semblava més despert mentre el Girona s'amagava a la seva àrea.
  • Les conduccions de Tati i Riquelme feien maleir Xavi des de la banqueta, però Araujo, com al líder indiscutible que és, corregia amb fermesa.
  • I quina millor manera tenia Pedri de celebrar els seus 100 partits, que amb gol.
  • El canari, en estat de gràcia, va celebrar amb ràbia el fet d'obrir el marcador. A més, poc es parla del crit de Gavi després del gol i l'abraçada amb Alba, l'autor de l'assistència.
  • El Girona va tenir l'empat, però era fora de joc i Ter Stegen pot continuar dient que és la fiabilitat alemanya personificada.
  • Els de Míchel pujaven les revolucions, mentre l'staff de Xavi consensuava quina modificació quirúrgica podia fer sense posar en perill la victòria per la mínima.
  • Balde va substituir Ansu i Kessié, a Raphinha. El Barça es va quedar sense davanters a la gespa amb un resultat molt curt que pot valdre una Lliga, però que no amaga el seu caos, cada cop que marca el 0-1.
  • Ter Stegen, un altre cop, salva els mobles enmig del descontrol blaugrana i Míchel, acaba expulsat per protestar. El tècnic va ser la imatge de la impotència d'un Girona que va tenir les ocasions, però no el gol.

Situació actual: El Barça es manté líder a la Lliga a 6 punts del Madrid.

• Els de Xavi pressionen als blancs, els quals s'enfronten a una Real Sociedad, encara ferida per l'eliminació a la Copa.

Tot i això, els culers no surten de la dinàmica de guanyar per la mínima i patir fins al final.