Trofeu de la Copa del Rei
Sorteig de la Copa del Rei

Qui serà el rival del Barça a les semifinals de la Copa del Rei?

Temps de lectura: 2 minuts

L'equip de Xavi ja coneix qui serà el seu rival a les semifinals de la Copa del Rei després dels emparellaments d'aquest migdia.

Per què és important? El Barça ja sap a qui s'enfrontarà a les semifinals de la Copa i la resta dels emparellaments, després del sorteig.

Els emparellaments: L'Osasuna s'enfrontarà al Athletic Club i el Real Madrid al Barça.

Al detall: Els duels, a diferència de les rondes anteriors, es jugaran a doble partit:

• L’anada està prevista el 28 de febrer  i 1 i 2 de març
  • La tornada 4,5 i 6 d'abril
  • Els blaugranes jugaran l'anada al Bernabéu i la tornada al Camp Nou

A més: Les eliminatòries de la Copa estaven programades la setmana vinent, però com el conjunt d'Ancelotti disputarà el Mundial de Clubs i el Barça també disputarà l'Europa League, la RFEF ha hagut d'adaptar els horaris.

D'on venim?

• El conjunt de Xavi va aconseguir el bitllet per a semifinals després d'un elèctric Dembélé. El francès va fer un dels millors partits de la seva carrera vestint de blaugrana i va marcar el gol que permetia els blaugranes assolir la victòria contra la Real Sociedad.
  • El Real Madrid es va imposar a l'Atlético de Madrid al derbi. Tot i un gol de Morata, Rodrygo va obtenir l'empat a deu minuts del final i a la pròrroga, van sentenciar Benzema i Vinicius, amb la polèmica generada per l'expulsió de Savic a l'equip de Simeone.
  • L'Osasuna és el rival aparentment més fàcil, el qual es va carregar al Sevilla 1-2,mentre que l'Athletic Club també es va imposar al València a Mestalla.

Visió global: El Barça no podrà comptar amb Dembélé. L'estrella blaugrana es va lesionar contra el Girona al recte anterior de la cuixa esquerra i perilla el partit de l'Europa League contra el Manchester United.