Fanzone
Els jugadors del Sevilla celebren un gol a la lliga
Foto: Els jugadors del Sevilla celebren un gol a la lliga | AFP7 / Europa Press
Barça - Sevilla

El Sevilla escalfa el partit del Camp Nou i es queixa del Barça a Javier Tebas

Temps de lectura: 2 minuts
Els jugadors del Sevilla celebren un gol a la lliga
Foto: Els jugadors del Sevilla celebren un gol a la lliga | AFP7 / Europa Press

El Sevilla FC s'ha queixat a LaLiga presidida per Javier Tebas per la política de venda d'entrades del FC Barcelona als aficionats dels equips visitants al Camp Nou aquest dissabte 4 de febrer.

Per què és important? L'allau d'aficionats de l'Eintracht Fráncfort que van copar l'estadi la temporada passada va deixar una imatge vergonyosa del club, que ha endurit les condicions per evitar que torni a passar. I aquest és un partit declarat d'alt risc per les autoritats.

Context: El Barça rep el Sevilla aquest diumenge 5 de febrer a les 21 per la vintena jornada de lliga. Els culers volen garantir la diferència de cinc punts per sobre del Real Madrid, mentre els de Jorge Sampaoli juguen amb foc, a dos punts del descens.

Què en sabem? Els seguidors sevillistes han intentat comprar entrades i el web del club fa aparèixer un avís: "Prohibida la compra per a aficionats del Sevilla FC. Es denegarà l'accés a l'estadi a aficionats amb vestimenta o emblemes del Sevilla FC".

Què diuen? El club andalús ha volgut defensar la seva massa social, tot considerant desproporcionada la mesura, encara que es tracti d'un partit d'alt risc, condició a la qual s'acull la Junta Directiva de Joan Laporta.

  • "El Sevilla FC ha presentat una queixa formal al FC Barcelona davant de la mesura del club blaugrana d'impedir la venda d'entrades a sevillistes, així com impedir-los l'accés amb emblemes de l'equip, al mateix temps que ha fet arribar aquesta mateixa queixa a LaLiga per al seu coneixement", diu el comunicat del club andalús.
  • "El club no entén proporcionat el missatge ni ajustat a la normativa que un aficionat no pugui accedir a l'estadi portant o vestint una samarreta o bufanda del seu equip", afegeix.

Per acabar: El Sevilla, presidit per José Castro, demana al Barça que rectifiqui a temps abans del partit.

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Futbol Barça