Fanzone
Foto: | Efe
Sergio Ramos

Ramos deixa la selecció espanyola amb un dur comunicat cap al seleccionador

Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Efe

Així han estat les dures paraules de Ramos després de decidir abandonar la Selecció espanyola. 

Per què és important? L'exfutbolista del Real Madrid i internacional amb  la Selecció espanyola s'ha acomiadat de l'absoluta, però no abans sense deixar un dur missatge per a Luis de la Fuente. 

Què ha dit Ramos? "Ha arribat l'hora, l'hora de dir adeu a la Selecció, nostra volguda i emocionant 'Roja'. En el matí d'avui he rebut la trucada de l'actual Seleccionador que m'ha comunicat que no compta i que no comptarà amb mi, independentment del nivell que pugui mostrar o de com continuï la meva carrera esportiva.

D'on venim? Luis de La Fuente va ser el substitut de Luis Enrique després de la caiguda d'Espanya al Mundial de Qatar contra el Marroc.

A més: ha afegit que "aquesta trajectòria mereixia acabar per una decisió personal o perquè el meu rendiment no estigués a l'altura del que mereix la nostra Selecció, però no per qüestió de l'edat o altres raons que, sense haver-les sentit, he sentit"

  • "Perquè ser jove o menys jove no és una virtut o un defecte, és només una característica temporal que no necessàriament està relacionada amb el rendiment o la capacitat. Miro amb admiració i enveja a Modric, a Messi, a Pepe…”.
  • "Per desgràcia, per mi no serà així, perquè el futbol no sempre és just i el futbol mai és sols futbol".

Amb dades: Ramos va debutar amb Espanya el 2005 i ha guanyat 1 Mundial, 2 Eurocopes i ha estat clau a l'època daurada entre 2008 i 2012. El seu darrer partit amb la selecció va ser a l'Estadi de la Cartuja,(Sevilla) el 31 de març del 2021. 

Visió global: El central no ha estat l'únic crac espanyol a abandonar la selecció.

  • Busquets anunciava poc després del Mundial que Qatar havia estat l'últim cop que vestiria els colors de La 'Roja'.