Fanzone
Gerard Piqué i Ibai en un vídeo promocional
Foto: Gerard Piqué i Ibai en un vídeo promocional | @IbaiLlanos
Entreteniment

Un mític exfutbolista del Barça jugarà amb Ibai a la Kings League

Temps de lectura: 2 minuts
Gerard Piqué i Ibai en un vídeo promocional
Foto: Gerard Piqué i Ibai en un vídeo promocional | @IbaiLlanos

La Kings League, l'innovador torneig organitzat per Gerard Piqué, ha revolucionat els seguidors anunciant l'últim fixatge de l'equip de l'streamer Ibai. 

Per què és important? La lliga està revolucionant la indústria del futbol i les noves plataformes, amb bones xifres d'audiència i unes normes i anuncis que generen una gran expectació, com ha estat el cas de l'últim fixatge. 

Què en sabem? Una de les diferències del torneig, és que a cada partit els presidents dels clubs conviden a jugadors que no estiguin federats en l'actualitat, i per tant que puguin ser exjugadors de renom i grans estrelles retirades. 

  • Ibai ha aconseguit fitxar pel partit d'aquest pròxim diumenge un exjugador culer i reconegut arreu del món. Es tracta, ni més ni menys que el brasiler Ronaldinho. 

En detall: Aquest divendres, quan passaven cinc minuts de mitjanit, Piqué i Ibai han anunciat que el crac brasiler jugarà a la Kings League amb l'equip de Porcinos. 

  • L'anunci s'ha fet a través del Twitch de la competició on hi havia més de 500.000 persones seguint en directe l'anunci de l'streamer. 
  • L'equip d'Ibai es troba en primera posició de la classificació de la lliga. 

Previsions: Ronaldinho jugarà aquest diumenge a les 21:00 en el partit que enfrontarà als Porcinos FC, l'equip d'Ibai, amb PIO FC, l'equip de la youtuber Rivers. 

Conext: Ronaldinho va ser jugador del Barça durant les temporades 2003-2004 i 2007-2008. Amb la camiseta blaugrana va marcar 94 gols i va jugar 207 partits. 

  • Els seus últims anys en el club no van ser bons i amb l'arribada de Per Guardiola a la banqueta va haver de marxar a jugar al Milà. 
  • Després dels gloriosos anys jugant a futbol, el brasiler va troncar la seva vida amb festes i excessos. 
  • Un tribunal el va condemnar a 2 anys de presó per haver adquirit passaports falsos del Paraguai per poder entrar al país. Finalment, va complir sis mesos de presó i va ser posat en llibertat.