Manchester United (2-1) Barça

Piqué, contundent, sobre l'eliminació del Barça: “És una pu** ruïna”

Temps de lectura: 2 minuts

El K.O. del Barça d'Europa va pillar a Gerard Piqué en directe a la Kings League. Així va reaccionar l'exblaugrana…

Per què és important? Al Barça se li havia fet enorme la Champions i també se li va fer gran l'Europa League. Els culers van desfilar de la manera més cruel a Old Trafford per acabar la seva aventura europea després de la derrota 2-1 contra el Manchester United i Gerard Piqué deixava aquest contundent missatge en directe.

Què sabem?

• Durant el duel entre Barça i United, el canal de Twitch de la Kings League es trobava enmig d'una emissió perquè anava a fer un gran anunci: Ronaldinho, el mític futbolista del Barça, tornaria a gespa, per unir-se a Porcinos, l'equip d'Ibai Llanos.
  • Així, el programa va coincidir amb el moment en el qual es va consumar l'eliminació blaugrana d'Europa i ho va eclipsar tot.
  • Al plató de la Kings League tothom es va quedar en silenci i mirant a Gerard Piqué.
  • "Estava veient el partit, una puta ruïna, duríssim”, va dir l'exfutbolista. Seguidament, va intentar canviar de tema i centrar l'atenció en la incorporació de Ronaldinho".

Al detall: Gerard Piqué va anunciar el seu comiat del club blaugrana, en no considerar-se ja útil per l'equip, i en veure que el seu paper a l'onze de Xavi s'havia convertit en residual.

• De fet, el central va ser un dels més criticats després de l'eliminació del Barça de la Champions.

D'on venim? El Barça va ser molt superior al Manchester United la primera part i va aconseguir anar per davant en el marcador. Tot i això, Fred, després d'un error de Kessié, va marcar el gol de l'empat gairebé 2 minuts després de l'inici de la segona part.

• Els de Xavi no van saber respondre, a diferència dels de Ten Hag, els quals, encoratjats, van arramblar els culers amb un segon gol, i provocant el seu K.O. de l'inframon de l'Europa League.

Què va dir Xavi? “Era demèrit nostre, el gol ens fa mal, han posat una intensitat molt alta, hem fet una primera part molt bona, hi ha hagut moments en els quals hem estat molt bé, però perdem el partit per detalls. És una decepció molt gran, però hem donat la cara en tot moment”.

Categoria: Fanzone