Fanzone
Foto: | EFE/José Manuel Vidal
Athletic Club (0-1) Barça

Xavi, sobre els càntics pel cas Negreira: "Estic trist, em sorprèn l'hostilitat"

Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | EFE/José Manuel Vidal

Així ha estat la reacció després dels càntics contra el Barça del tècnic culer, Xavi Hernández. 

Per què és important? El Barça es deixa seduir per l'encert de Raphinha i treu tres punts d'or d'un San Mamés que invoca Negreira per desestabilitzar els culers i on el VAR es converteix en protagonista. 

Què ha dit Xavi? 

  • “Hem jugat amb Ferran perquè pensàvem que ens estrenyerien i ell va molt bé a l'espai. Tornem a tenir el mateix problema dels darrers partits, si fem el segon gol, canviava el partit, ens falta calma i paciència, hem de millorar”. 
  • "Tenim molta pressió, juguem en casa, volem guanyar la Lliga, avui no podíem pensar en el Clàssic, havíem de competir i treure els tres punts. Hem tingut personalitat per jugar, que és difícil”. 
  • Sobre els càntics contra el Barça per l'escàndol Negreira: “Em sorprèn aquesta hostilitat, estic trist, jutjar abans de temps crec que no és bo per a la societat, aquí sempre m'han tractat molt bé. Ho respecto, però estic trist. No ho parlem al vestidor, la nostra obligació és defensar l'equip a mort i prou'. 
  • "Sofrim massa, és el guió dels darrers partits, San Mamés és un estadi complicat, costa guanyar, és una victòria d'or per l'equip". 

La polèmica: l'Athletic Club s'ha queixat de l'actuació del VAR, el qual ha anul·lat quan faltaven 3 minuts el gol d'Iñaki Williams. Tot i això, és correcte perquè Iker Muniain toca prèviament amb la mà.

  • L'altra acció on ha intervingut el VAR ha estat l'únic gol del Barça, el qual s'ha donat per vàlid després de revisar l'acció. 

A més: Ter Stegen ha estat el MVP del partit. El porter alemany ha tapat tots els forats i ha permès, amb la seva imperial actuació, mantenir el 0-1.

Previsions: Un Barça desestabilitzat surt indemne de San Mamés i es col·loca a 9 punts del Madrid al partit previ al Clàssic, no exempt de polèmica després que els blancs es personin contra els culers pel cas Negreira.