Fanzone
Gerard Romero, president de Jijantes FC, després de marcar a la Kings League
Foto: Gerard Romero, president de Jijantes FC, després de marcar a la Kings League
Entreteniment

Gerard Romero marca en la primera victòria de Jijantes a la Kings League

Temps de lectura: 2 minuts
Gerard Romero, president de Jijantes FC, després de marcar a la Kings League
Foto: Gerard Romero, president de Jijantes FC, després de marcar a la Kings League

S'ha fet esperar, però ha arribat; tard, això sí. Jijantes FC ha guanyat el seu primer partit de la Kings League, amb una victòria que porta el segell del seu president Gerard Romero, que ha marcat de penal.

Per què és important? La competició de futbol set que s'ha inventat Gerard Piqué i que engresca milions de seguidors a Twitch escalfa motors per a la seva final.

Què ha passat?

  • La jornada 10 de la competició ha enfrontat el Jijantes FC de l'streamer esportiu amb el Saiyans FC, de TheGrefg, líder de la lligueta.
  • Amb la carta de doble penal de presidents, els dos streamers han baixat al camp per provar sort des dels 11 metres.
  • L'andorrà ha optat per fer un xut alt al costat dret del porter rival i ha marcat; també ho ha fet Romero, ell buscant l'esquerra del porter amb un xut baix.
  • El doble penal de presidents ha acabat amb un 1-3 que, al final del partit, ha acabat sent un 1-5 favorable als de Romero. 

Què diu? "Necessitàvem la victòria", ha reconegut Romero visiblement emocionat. "És un moment que..." se sincerava el president del club, que s'ha estimat més baixar al camp per fer-se la foto amb els jugadors abans que acabar la frase.

Tanmateix: La victòria li serveix de ben poc a Romero. Per l'honor, com a molt. Ja fa setmanes que va perdre matemàticament la possibilitat de classificar-se per a la Final Four que acollirà el Camp Nou.

  • Jijantes FC és l'últim de la lligueta amb només una victòria dels 10 partits jugats. És l'equip que més gols ha encaixat amb 35, i el que menys n'ha marcat, amb 17.

Mentrestant: El conseller d'Interior Joan Ignasi Elena ha assistit al Cupra Arena i ha valorat el partit a les xarxes socials.

Per acabar: La Kings League ha anunciat els artistes contractats per actuar durant la fase final que acollirà el Camp Nou el diumenge 26 de març.

Categoria: Fanzone