Fanzone
El jugador del Barça, Gavi
Foto: El jugador del Barça, Gavi | Ricardo Larreina / Europa Press
Barça

Més problemes per Laporta: El jutge anul·la la inscripció de Gavi

Temps de lectura: 2 minuts
El jugador del Barça, Gavi
Foto: El jugador del Barça, Gavi | Ricardo Larreina / Europa Press

La mesura cautelar que va obligar a LaLliga a inscriure a Gavi després de la seva renovació, ha quedat suspesa, segons ha explicat el diari Relevo.

Per què és important? Enmig de la polèmica pel cas Negreira, els problemes s'acumulen per Joan Laporta i si aquesta mesura judicial es confirma, Gavi haurà de tornar a jugar amb fitxa del filial i canviar el dorsal.

  • La mesura cautelar va obligar LaLiga a inscriure el jugador, però en haver-se presentat tard, ara, el mateix jutjat ha alçat aquesta mesura cautelar.

Què en sabem? La mesura ha quedat suspesa perquè el Barça va presentar la seva demanda fora de termini.

  • És per això que la interlocutòria judicial que va obligar a LaLliga a inscriure a Gavi, queda sense efecte per un defecte de forma del conjunt blaugrana.

A la pràctica: Gavi no estarà inscrit amb el primer equip, però continuarà jugant com fins ara perquè tenia una fitxa del filial i un visat de LaLliga per poder competir amb Xavi.

Què esperar? Ara el club podrà recórrer aquest defecte de forma i, mentrestant, seguir alineant a Gavi amb normalitat.

  • De cara a la temporada vinent el problema, però, seguirà present.
  • Amb el canvi de normativa de LaLliga per inscriure futbolistes, el Barça haurà de justificar el sou de Gavi d'aquesta temporada i de les dues pròximes.

D'on venim? El 31 de gener del 2023, el Barça va aconseguir inscriure Gavi amb el primer equip gràcies al fet que el mateix jutjat que ara aixeca les cautelars va donar llum verda a la seva inscripció.

  • Aleshores, per al FC Barcelona, ​​la primera resolució reconeixia la "posició de domini" de LaLiga i considerava que existia un "principi de legitimitat" en la seva pretensió i "que la no inscripció del jugador abans del tancament de la finestra implicaria la llibertat d'aquest i, per tant, un perjudici “molt greu i irreparable” per a l'entitat.
  • Davant aquella sentència, LaLiga va anunciar que recorreria la decisió per via judicial i va confirmar que el centrecampista andalús seria inscrit al primer equip del FC Barcelona en compliment de la interlocutòria de mesures cautelars.
Categoria: Fanzone