Fanzone
entrevista

Piqué a RAC1: "No trobo a faltar gens el Barça"

Temps de lectura: 3 minuts

Gerard Piqué ha sigut entrevistat aquest matí a El Món a RAC1 per Jordi Basté i l'exfutbolista ha parlat de diversos temes, entre ells, el seu adeu del club de la seva vida i el sobre el seu gran nou projecte: la Kings League.

Per què és important? Gerard Piqué ha explicat les novetats del seu projecte que s'ha convertit en un fenomen d'audiències: la Kings League. Aquesta lliga de futbol que juguen 7 contra 7 i està formada per futbolistes o exfutbolistes professionals. La principal característica d'aquesta lliga és que els presidents de cada club són streamers/creadors de contingut i hi ha normes que no tenen res a veure amb el futbol.

Al detall: El blaugrana no ha tingut cap problema en parlar del seu adeu del Barça i ha confessat que "mantinc molt bona relació amb Joan Laporta, de fet, segueix sent la mateixa de sempre perquè mai ha sigut dolenta".

    • Preguntat sobre si troba a faltar jugar a futbol en actiu: "no trobo a faltar gens el Barça, m'ha pres molt temps de la meva vida i ara soc molt feliç amb altres projectes".
    • L'exjugador tampoc s'ha mossegat la llengua sobre la seva marxa a mitja temporada i ha explicat que "m'he guanyat el dret a decidir quan i com volia marxar del club, això s'ha respectat i així ha sigut. Ja vaig dir que en el moment que em sentís poc important dins l'equip faria un pas al costat".
    • Sobre el Cas Negreira ha sigut molt contundent i ha afirmat que "posaria la mà al foc pel meu club, estic completament segur que no s'han comprat àrbitres i menys de la manera tan rebuscada que afirmen que ha fet el Barça. Si vols comprar un àrbitre vas amb un sobre ple de diners i li dones a l'àrbitre que vols subornar".

En profunditat: El pròxim diumenge 26 de març es jugarà la final a quatre de la Kings League al Camp Nou i l'exjugador ha explicat en quin format s'ha plantejat aquest "show".

      • "La gent ha d'entendre que ve a veure un espectacle, les portes de l'estadi s'obriran al migdia i el primer partit serà a les 17:30."
      • En aquest esdeveniment no només hi haurà futbol sinó que també hi haurà actuacions de cantants famosos com Lali Expósito o Tiago PZK. També es farà una "batalla de gallos" amb els millors rapers del panorama estatal.

A partir d'ara: El projecte de la Kings League s'està expandint considerablement, fins i tot Piqué ha confessat que "hi ha centenars de països que se'ns han ofert per portar el nostre format a casa seva". 

    • El blaugrana té al cap dos projectes dins el marc de la Kings League: la Queens League que és el mateix format que s'ha vist fins ara, però en femení i la Prince Cup que consistirà en un cap de setmana on jugaran menors d'edat entre sí.