Fanzone
Florentino Pérez, president del Madrid, i Joan Laporta, president del Barça
Foto: Florentino Pérez, president del Madrid, i Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Clàssic

Laporta planta Florentino: s'anul·la el dinar de directives abans del clàssic

Temps de lectura: 2 minuts
Florentino Pérez, president del Madrid, i Joan Laporta, president del Barça
Foto: Florentino Pérez, president del Madrid, i Joan Laporta, president del Barça | Europa Press

El Barça i el Real Madrid s'enfronten aquest diumenge 19 de març a les 21:00 al Camp Nou. Habitualment, abans dels partits les directives d'un equip i l'altre aprofiten per menjar juntes, una tradició, però, que aquest cop no es farà.

Què en sabem? Les relacions entre Joan Laporta i Florentino Pérez estan molt tenses i el club blaugrana ha decidit no organitzar el tradicional dinar que havia de tenir lloc abans del partit.

  • Segons ha avançat la Cope, s'ha preferit no fer aquest acte a causa dels diferents moviments que han tingut lloc els darrers dies sobre el Cas Negreira.

En detall: El Madrid va anunciar aquest diumenge que es personarà en la causa contra el Barça pel cas Negreira.

  • Els mandataris blancs es van reunir, tot justificant "la gravetat de les acusacions" que el Ministeri Públic fa del Barça i dos dels seus presidents.
  • Ja havien explicat que l'objectiu de la trobada era decidir "les accions que el Real Madrid estimi oportunes en relació amb l'assumpte".
  • El club blanc era l'únic de la Primera Divisió de LaLiga que encara no s'havia pronunciat sobre cas, cosa que l'ha fet mereixedor de crítiques. La resta va expressar la seva "repulsa" pels pagaments en un comunicat conjunt, sense la firma ni del Barça ni del Madrid.

A més: Poques hores després de la decisió del Madrid, Laporta va deixar anar un parell de dards a Florentino.

  • "Culers, estigueu tranquils. El Barça és innocent del que se l'acusa i víctima d'una campanya contra la seva honorabilitat".
  • Una campanya en la qual "ara ja hi són tots", en referència als blancs. "Cap sorpresa, defensarem el Barça i demostrarem la innocència del Club".

Context: L'escàndol posa el club blaugrana al punt de mira per presumpta corrupció al món de l'esport. La Fiscalia ha denunciat el Barça per pagar durant anys quantitats milionàries a l'empresa de qui va ser vicepresident del Comitè Tècnic d'Àrbitres, José María Negreira.

Categoria: Fanzone