Fanzone
Foto: | Zipi Aragón/Efe
Cas Negreira

Rubiales i la RFEF carreguen contra el Barça pel Cas Negreira

Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Zipi Aragón/Efe

Així ha estat el comunicat de la Federació espanyola per personar-se a la causa Negreira. 

Per què és important? La Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) se suma a la batalla judicial pel Cas Negreira. L'organisme de Luis Rubiales ha fet oficial que es personarà contra el 'FC Barcelona i l'exvicepresident del CTA, José María Enríquez Negreira. 

Què ha dit? L'entitat esportiva ha anunciat al seu comunicat la decisió que ‘una vegada admesa a tràmit pel Jutjat d'Instrucció número 1 de Barcelona la denúncia de la Fiscalia”, es personarà contra els imputats.  

  • “La RFEF està col·laborant des del primer moment amb les autoritats competents per a facilitar al màxim el treball de la recerca sobre aquests fets que són anteriors a l'actual equip de gestió”
  • “Cal reiterar el compromís inqüestionable de la RFEF en aquest assumpte, iniciant una recerca interna tan aviat es va saber del cas. La Federació, disposada a col·laborar en tot moment, vol que s'arribi fins al final i demana, al seu torn, la serenitat necessària i aconsellable que contribueixi a rebaixar el clima de crispació que s'ha creat cap al col·lectiu arbitral.
  • Això no és gens beneficiós per al futbol. L'aplicació de la justícia requereix uns temps i de provar aquells fets que puguin considerar-se il·lícits. 

D'on venim? El Barça, Negreira i els exdirectius del Barça estaven sent investigats per un presumpte delicte de corrupció.

  • El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va admetre a tràmit la denúncia presentada per la Fiscalia. 

Visió global: La RFEF no ha estat l'únic en personar-se, perquè el Madrid ho va anunciar aquest cap de setmana i el govern espanyol, aquesta setmana. 

En detall: La RFEF també ha explicat que ha remès al director d'Integritat de la UEFA l'informe del departament d'Integritat de la Federació i tota la documentació que li dona manteniment a l'escrit.

  • Al mateix temps, els documents també s'han traslladat amb còpia al FC Barcelona, i al Comitè Tècnic d'Àrbitres. 

 

 

 

Categoria: Fanzone