Fanzone
Tebas, el president de la Lliga
Foto: Tebas, el president de la Lliga
Barça

Tebas: "No tinc mania al Barça ni mai he volgut fotre'ls"

Temps de lectura: 2 minuts
Tebas, el president de la Lliga
Foto: Tebas, el president de la Lliga

Tebas, el president de la Lliga, va expressar-se sobre l'actualitat blaugrana i l'escàndol amb Negreira.

Per què és important? El president de la Lliga va assistir al fòrum de ‘La Vanguardia’ per la Defensa de l'ecosistema del futbol europeu i els dards cap a Laporta no van passar desapercebuts.

Què sabem? Fins ara Laporta s'ha limitat a dir que l'entitat blaugrana és innocent i que tothom haurà de rectificar pel cas Negreira, però no ha donat una explicació clara dels fets. Així, Tebas ha advertit al president culer perquè actuï. 

  • “El dany reputacional al Barça i a la Lliga és tremend, és trist i desagradable. Amagar-se no és la solució, ni tampoc anar de víctimes. Cal donar explicacions als socis i aficionats”.
  • “Hi ha hagut una situació que necessita una resposta clara. Si no haguessin prescrit aquests fets en l'àrea esportiva, tindrien conseqüències esportives segur. És un fet molt greu".
  • Tot i això, Tebas no considera que el conjunt culer hagi pagat àrbitres per afavorir-los ni va posar en dubte el sextet. 

Visió global: La Lliga, el govern espanyol, la RFEF i el Real Madrid han decidit personar-se per la causa contra el Barça.

A més: El president de la Lliga no es va oblidar de Piqué. L'excentral del Barça va dir aquest dimarts que era fàcil comprar àrbitres i Tebas el va reprendre dient que “Una cosa és pagar i una altra pagar per influir".

Per acabar: Tebas no es va obligar d'un altre dels maldecaps judicials del Barça amb la inscripció de Gavi. 

  • "No podem saltar-nos les normes per inscriure'l, el Barça excedeix el límit salarial en 200 milions. Tenen una solució i és venir amb un pla de tresoreria, ja no hi ha palanques i si hi ha, no val a utilitzar-les. 
  • "Mai he volgut fotre al Barça, amb Bartomeu existien límits salarials. No volem que el Barça tingui un problema econòmic, però si ens costa estar enfadats amb ells, doncs ho estarem”. 
Categoria: Fanzone