Fanzone
Ancelotti esperonant Vinicius
Foto: Ancelotti esperonant Vinicius | Europa Press
Reial Madrid

Ancelotti admet la superioritat d'Araujo sobre Vinicius

Temps de lectura: 1 minut
Ancelotti esperonant Vinicius
Foto: Ancelotti esperonant Vinicius | Europa Press

L'entrenador del Reial Madrid s'ha pronunciat sobre el duel entre defensor culer Araujo i el punta madrileny Vinicius. I s'ha mullat sense embuts.

Context: Aquest diumenge el Barça rep al Reial Madrid per celebrar el segon clàssic del que va de Lliga.

Què ha dit? En una roda de premsa, Ancelotti va ser preguntat per les dificultats de Vinicius a l'hora de desbordar el defensa del Barça i ha respost sense pèls a la llengua.

  • "Vinicius sempre ha tingut dificultats amb Araujo... però ell sempre ho intenta", ha assegurat.
  • En aquest sentit, l'entrenador merengue ha afirmat que està pensant canviar-lo de banda i fer-lo jugar a l'extrem dret per evitar Araujo: "Estic pensant posar-lo a la dreta".
  • Tot seguit, ha assegurat que era broma que l'anés a canviar de banda, tot i que no descarta donar a Vinicus més mobilitat perquè Araujo "no tingui una referència fixa".

En profunditat: L'últim cop que es van enfrontar Barça i Madrid va ser en l'anada de les semifinals de la copa i els culers es van emportar el partit per un 0-1 ajustat al Bernabeu. Un gol en pròpia porta del defensa merengue Eder Militao va decantar la balança.

  • Aquest diumenge es disputa el segon clàssic de la Lliga coincidint amb la segona volta de la competició. Un partit que donarà més avantatja als culers en la competició lliguera o que estrenyerà les diferències amb el Reial Madrid i que deixarà un precedent abans de disputar la tornada de les semifinals de la Copa del Rei.

 

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Barça Madrid