Fanzone
Barça

Paco Marco, detectiu privat, revela al Fax on s'amaga Negreira

Temps de lectura: 2 minuts

Paco Marco, detectiu privat i director de Metodo 3, ha revelat al Fax de 8tv on s'amaga José María Enríquez Negreira, acusat de cobrar milions d'euros del Barça per suposadament afavorir el club amb bons arbitratges.

Per què és important? Negreira és l'home més buscat d'Espanya i el que va fer esclatar un terratrèmol que ha sacsejat el futbol espanyol i el Futbol Club Barcelona.

Què en sabem? Marco ha explicat al presentador del Fax de 8tv, Eduard Pujol, que sap perfectament on es localitza Negreira, però que prefereix no dir concretament on es troba.

  • "S'està amagant d'hisenda perquè li estan embargant l'últim cotxe que tenia", ha explicat el detectiu. En aquest sentit, ha afirmat que Negreira viu a Barcelona de tota la vida, "amb la seva segona parella".
  • Marco ha narrat que des que va esclatar l'escàndol "està fent ruta per Espanya": "Té una casa a Osca i va anar allà, van estar a Benidorm, van tornar a Barcelona, i van recórrer mitja Espanya".
  • Negreira s'amaga de les càmeres, d'hisenda i de l'escàndol més gran del futbol modern, que posa en qüestió tot el sistema arbitral i els títols del Barça durant l'era Guardiola. És per això que busca "un formiguer" on diluir-se amb la "tranquil·litat de la família".

En profunditat: La Fiscalia Anticorrupció ha assumit la investigació del Cas Negreira. Es tracta d'uns suposats pagaments milionaris que durant anys va fer la directiva del Barça a qui va ser vicepresident del Comitè Tècnic dels Àrbitres, Negreira.

  • Aquest escàndol ha fet que tots els clubs prenguin posicions i s'hagi creat una gran tensió durant els partits entre els aficionats de La Lliga i el club culer.
Categoria: Fanzone
Etiquetes: Barça Corrupció