Fanzone
El president del Reial Madrid i el del Barça
Foto: El president del Reial Madrid i el del Barça | EFE
Barça-Madrid

Florentino planta Laporta al clàssic per la crispació pel cas Negreira

Temps de lectura: 2 minuts
El president del Reial Madrid i el del Barça
Foto: El president del Reial Madrid i el del Barça | EFE

Clàssic crispat. Florentino Pérez, president del Reial Madrid, ha decidit plantar el seu homònim culer, Joan Laporta, per la tensió derivada del Cas Negreira.

Per què és important? Florentino mai s'ha perdut un Barça-Madrid, i serà el primer cop que no vagi a la llotja presidencial del Camp Nou.

Què en sabem? Aquest diumenge es disputa el primer clàssic des que el ministeri fiscal ha denunciat el Barça pels suposats pagaments que el club va fer durant anys al vicepresident dels àrbitres. A aquesta denúncia s'hi va sumar l'acusació particular el Reial Madrid, un moviment que a la direcció de Laporta es va rebre com un atac.

  • Els dirigents culers, davant de l'acusació del Reial Madrid, van decidir cancel·lar el tradicional dinar de directives que sempre s'ha fet entre els dos clubs abans de cada clàssic. Aquesta acció ha estat llegida per Florentino com un contraatac i l'entorn del president blanc esperen una rebuda molt hostil, és per això que han decidit estalviar-se l'expedició.

En profunditat: Laporta va marcar la línia que el Reial Madrid creu que seguirà el Barça avui. "Ens defensarem i atacarem", va reblar el president blaugrana arengant als culers a seguir tenint el Reial Madrid en el focus. Això, sumat a què el Barça va àmpliament per davant del Reial Madrid a La Lliga, molt probablement convertirà el Camp Nou en una olla de pressió contra el madridisme, i d'on ha fugit Florentino.

D'on venim? Cal recordar que el passat clàssic es va disputar al Bernabéu i allà es van llançar bitllets amb la cara de Laporta. Aquell 'matx', emmarcat en la competició de Copa del Rei, se'l va emportar el club blaugrana amb un ajustat 0-1. La tornada es disputarà al Camp Nou el cinc d'abril, després que Florentino hagi marcat un precedent amb la seva absència a la llotja presidencial.

Categoria: Fanzone