Fanzone
Mosaic durant un Barça Madrid
Foto: Mosaic durant un Barça Madrid | F.C.Barcelona
Barça-Madrid

Aquesta és la tradició que el Barça trencarà pel clàssic després de 30 anys

Temps de lectura: 1 minut
Mosaic durant un Barça Madrid
Foto: Mosaic durant un Barça Madrid | F.C.Barcelona

El Futbol Club Barcelona trencarà aquest diumenge una tradició que feia trenta anys que sempre s'havia respectat al Camp Nou. En especial durant els clàssics.

Per què és important?  El Barça no rebrà amb un mosaic al Reial Madrid pel partit de lliga d'aquest diumenge, segons han apuntat diversos mitjans esportius.

D'on venim? La tradició es va iniciar el 7 de març del 1992, quan el Camp Nou va lluir un mosaic per rebre l'etern rival, el Reial Madrid. Al Gol Nord, i per iniciativa pròpia, 17.000 culers van desplegar els colors blaugranes i una senyera on es podia llegir 'Barça'.

  • Aquell va ser el primer dels gairebé un centenar de mosaics que el Camp Nou ha desplegat per animar l'equip i intimidar el rival. Especialment, durant els clàssics, que sempre s'ha respectat aquesta tradició.

Història: El Barça va ser pioner a Espanya en l'ús de mosaics per a l'animació en els estadis. Es va prendre com a referència el futbol italià on aquesta pràctica sempre ha estat molt estesa.

  • Els mosaics no es van detenir durant l'última dècada del segle XX i van acabar convertint-se en un signe d'identitat de l'animació barcelonista. A partir de la temporada 1999/00, el Club va liderar la seva producció, sovint amb la col·laboració dels mitjans de comunicació esportius.
Categoria: Fanzone