Fanzone
El jugador del FC Barcelona Sergi Roberto (c) celebra després de marcar
Foto: El jugador del FC Barcelona Sergi Roberto (c) celebra després de marcar | EFE/ Toni Albir
Barça (2-1) Real Madrid

El Barça activa la 'motomami' i guanya mitja lliga al Camp Nou

Temps de lectura: 3 minuts
El jugador del FC Barcelona Sergi Roberto (c) celebra després de marcar
Foto: El jugador del FC Barcelona Sergi Roberto (c) celebra després de marcar | EFE/ Toni Albir

Infart és la sensació que et deixa el Barça als partits, té igual quan llegeixis aquesta frase. Però eh, el moment d'adrenalina posterior, és brutal i val una Lliga. 

Per què és important? El Barça estrenava ‘outfit’ amb la Rosalía i, vestits per l'ocasió, embogirien després del gol de Kessié en un final d'infart mentre tot el Camp Nou tremolava d'eufòria (2-1)

Els motius 

  • El Camp Nou era conscient que aquest partit era un tot o res. Cada vegada que el Madrid tocava una pilota els feien saber que no eren benvinguts després que el seu 'presi' es personés i s'amagués a la capital, perquè no tingués ganes de veure al seu soci Laporta o qui sap què.
  • El Barça donaria petits senyals de recuperar aquell Barça que il·lusiona, però irònicament seria un mandrós Madrid qui colpejaria primer. No se sap a qui va deixar més desprevingut l'error de Busquets: a Araujo, el qual va marcar el gol en pròpia, o a Ter Stegen, el qual ni l'esperava ni va reaccionar.
  • Els blancs es llançaven a l'atac mentre el Barça s'atabalava. No obstant això, no seria un lluitador Lewandowski ni un Raphinha estel·lar qui marcaria, sinó el proscrit Sergi Roberto, acostumat a fer-ho als últims minuts, deixant un cop moral al Madrid difícil de superar.
  • A Kross i a Modric els pesava l'edat i el cansament del partit contra el Liverpool i contagiaven a Valverde d'això. El Barça volia aprofitar la feblesa blanca i Lewandowski, ser el seu botxí.
  • Rodrygo refrescava l'equip blanc i les pèrdues de Busquets li donaven oxigen a les seves cavalcades. La defensa del Barça s'imposava, l'equip sabia que era una final, una batalla que calia guanyar i que ara sols valia anar cap endavant i marcar. 
  • El Camp Nou continuava empenyent el seu equip, els de Xavi sabien que eren a casa i Lewandowski aprofitava per desafiar Courtois. 
  • Ancelotti es desesperava, amb canvis i més canvis, i seria un d'ells, Asensio,  qui li donaria el segon, però després de revisar l'acció, el VAR retornaria l'empat al marcador. 
  • I com no podia ser d'una altra manera, els culers suarien sang en un final d'infart i seria el Presidente Kessié qui faria el segon per enfonsar el Madrid. Els culers celebraven amb eufòria al córner mentre tot el Camp Nou tremolava amb el 'madridista que no boti'.

Al detall: Raphinha s'ha cabrejat després de ser substituït. El brasiler es perdrà el pròxim partit per acumulació de targetes. 

Situació actual: Amb aquest resultat el Barça dona per sentenciada gairebé la Lliga i manté el Madrid a 12 punts. 

Categoria: Fanzone