Fanzone
El jugador del Barça, Gavi, amb el dorsal '30'
Foto: El jugador del Barça, Gavi, amb el dorsal '30' | Europa Press
Gavi

Gavi, amb fitxa del filial: el jutge desestima el recurs del Barça

Temps de lectura: 2 minuts
El jugador del Barça, Gavi, amb el dorsal '30'
Foto: El jugador del Barça, Gavi, amb el dorsal '30' | Europa Press

El Jutjat Mercantil número 10 de Barcelona ha desestimat el recurs presentat pel FC Barcelona contra el decret del mateix jutjat que va anul·lar les mesures cautelars per poder inscriure el jugador Gavi

Per què és important? Amb aquest nou pal per al club blaugrana, Gavi haurà de ser inscrit una altra vegada com a jugador del filial, ja que sobrepassa el límit salarial amb la seva fitxa del primer equip.

A la pràctica: Amb aquesta decisió judicial, i a nivell esportiu, l'andalús podrà continuar jugant en LaLiga Santander i a la Copa del Rei amb normalitat.

  • Això sí, el dorsal '6', reservat per a jugadors de la primera plantilla, podria desaparèixer de la seva samarreta i hauria de recuperar el '30'.

En detall: El jutge "desestima el recurs interposat pel FC Barcelona contra el decret de 13 de març de 2023" del Lletrat de l'Administració de Justícia del jutjat mercantil 10 que deixava sense efecte la inscripció de Gavi com a jugador del primer equip.

  • Per tant, el jutjat confirma l'esmentada decisió de no poder inscriure el jugador amb fitxa del primer equip.

D'on venim? El FC Barcelona va apel·lar assegurant que va entrar la demanda per obtenir les esmentades mesures cautelars a temps.

  • No obstant això, el jutge va considerar que no, que l'esmentada demanda va entrar tard i, per defectes de forma, no pot ser tinguda en compte la petició d'inscriure Gavi amb el primer equip.

Finalment, amb el recurs de LaLiga acceptat pel Jutjat Mercantil número 10 de Barcelona, i desestimat el recurs posterior del FC Barcelona, la inscripció quedaria anul·lada i Gavi tornaria a ser inscrit, que no a jugar, amb el filial en espera d'un pròxim moviment judicial del FC Barcelona, que podria portar el cas a l'Audiència de Barcelona.

Categoria: Fanzone