Fanzone
Andreas Christensen, al Barça-Espanyol de LaLiga
Foto: Andreas Christensen, al Barça-Espanyol de LaLiga | Europa Press
Lesions

Overbooking a la infermeria del Barça: aquesta és la lesió de Christensen

Temps de lectura: 1 minut
Andreas Christensen, al Barça-Espanyol de LaLiga
Foto: Andreas Christensen, al Barça-Espanyol de LaLiga | Europa Press

El Barça ha llançat un comunicat explicant l'estat físic de Christensen després de la lesió amb Dinamarca. 

Per què és important? La lesió del central se suma a la de Frenkie de Jong, que provoca l'overbooking de la infermeria blaugrana amb les baixes d'Araujo, Pedri i Dembélé.

Què ha dit el Barça? "Les proves realitzades aquest matí han confirmat que el jugador del primer equip Andreas Christensen pateix una lesió al soli de la cama esquerra. És baixa i la seva evolució en marcarà la disponibilitat".

  • D'aquesta forma, el comunicat no estableix terminis per a la recuperació del central ni quan podrem tornar a veure'l sobre la gespa.

D'on venim? 

  • L'equip danès s'enfrontava a Finlàndia al partits classificatoris per l'Eurocopa del 2024. 
  • El central del Barça es va retirar al minut 18 del partit després d'unes molèsties. 
  • El seleccionador de Dinamarca, Kasper Hjulmand, va explicar a la roda de premsa posterior que "havia notat alguna cosa al panxell". 

Situació actual: El Barça tremola després de la lesió de Christensen per les possibles conseqüències a l'eix de la defensa. 

  • Araujo, qui va ser convocat amb Uruguai, finalment no va anar amb el combinat sud-americà per lesió. Ara se suma la baixa del central danès. 

A partir d'ara: El conjunt de Xavi disputarà el 5 d'abril un duel transcendental a la Copa del Rei contra el Real Madrid i és gairebé impossible que pugui recuperar el seu onze de gala. 

Categoria: Fanzone