Fanzone
Els presidents de la Kings League
Foto: Els presidents de la Kings League | Kings League
Kings League

El nou fitxatge de la Kings League: roba el trofeu de la final i segresta Piqué

Temps de lectura: 2 minuts
Els presidents de la Kings League
Foto: Els presidents de la Kings League | Kings League

Gerard Piqué ha estat protagonista a la Kings League després d'anunciar qui serà el seu flamant fitxatge per a la pròxima edició, l'autor de segrestar-lo abans del partit. 

Per què és important? A punt de començar les semifinals de la Kings League, Gerard Piqué ha revelat quin futbolista serà el nou fitxatge de la seva competició, el qual li 'ha robat' el trofeu de la final i l'ha segrestat. 

Què sabem? L'exfutbolista s'ha fet esperar a la seva arribada al Camp Nou. Així, l'excentral ha fet broma per anunciar que Neymar Jr serà nou president de la seva competició. A més, el defensa també ha parlat sobre com el brasiler ha aconseguit apoderar-se de la presidència. 

  • "Bona tarda, Camp Nou. Us ha agradat l'arribada amb helicòpter? Teníem una mica de por, la Copa l'han intentat robar".
  • "Estava aquest matí agafant les darreres coses per venir i de sobte dos desgraciats m'han segrestat.  Tot era perquè Neymar volia paralitzar la vetllada. M'han fet xantatge amb una plaça a la Kings League i per això serà president. Ara he pogut recuperar el trofeu". 

Al detall: Gerard Piqué ha arribat al Camp Nou amb helicòpter, tot i no ha pogut aterrar a la gespa. L'excentral del Barça ha entrat a l'estadi amb un carro de golf, despertant tota l'expectació del públic. 

Situació actual: Els equips que disputen la semifinal són El Barrio (Adri Conteras) vs Sayans FC (TheGrefg) i Aniquiladores (Juan Guarnizo) vs Los Troncos (Perxitaa). 

A més, David Villa també ha acudit a les semifinals i la final de la competició de Piqué. 

  • L'exfutbolista ha explicat que "És un dia únic, estar aquí al Camp Nou i veure'ls gaudir als futbolistes, és molt especial per ells".
  • La Kings League és un futbol totalment diferent, té molta qualitat i fa gaudir a la gent"
Categoria: Fanzone