Fanzone
El Camp Nou durant la Kings League
Foto: El Camp Nou durant la Kings League | Twitch
Kings League

Xiulada monumental a DjMaRiiO després del seu gest al Camp Nou

Temps de lectura: 2 minuts
El Camp Nou durant la Kings League
Foto: El Camp Nou durant la Kings League | Twitch

El youtuber ha estat el protagonista d'una enorme xiulada al Camp Nou durant la jornada de la Kings League. 

Per què és important? DjMariio, el president d'Ultimate Móstoles', ha llençat un penal al Camp Nou abans de la semifinal i final de la Kings League i la seva celebració ha generat l'enuig de gran part del públic. 

El motiu: Abans que comencessin les eliminatòries de la Kings League, els presidents dels equips que no estaven classificats per la Final Four han tingut l'oportunitat de llençar un penal al Camp Nou.

  • L'streamer, declarat madridista, ha celebrat el seu gol de la mateixa forma que ho feia Cristiano Ronaldo. 
  • Tot i els xiulets, finalment els mateixos aficionats ho han convertit en crits i aplaudiments. 

Els protagonistes: El Camp Nou ha rememorat els gols del Kun Agüero, quan ha llençat un penal. L'exdavanter del Barça ha estat un dels personatges més aclamats durant la vetllada de la Kings League. 

  • Gerard Romero ha fet la seva tradicional 'Haka' de forma multitudinària.  

A més: Gerard Piqué ha revelat, després d'arribar amb helicòpter al Camp Nou, que Neymar formarà part de la Kings League com a president. 

  • "Us ha agradat l'arribada amb helicòpter? Teníem una mica de por, la Copa l'han intentat robar".
  • "Estava aquest matí agafant les darreres coses per venir i de sobte dos desgraciats m'han segrestat.  Tot era perquè Neymar volia paralitzar la vetllada. M'han fet xantatge amb una plaça a la Kings League, i per això serà president. Ara he pogut recuperar el trofeu". 

Visió global: L'afició també ha corejat el nom de Leo Messi per demanar la seva tornada. Tots aquests fets es produeixen enmig de la incertesa sobre el futur del 10 i amb els rumors d'una possible tornada al Barça. 

  • Precisament va ser a la Kings League l'últim cop que el Kun Agüero va parlar del futur del 10.
  • “Laporta hauria de fer l'esforç perquè torni Messi. Leo va néixer al Barça i hauria de retirar-se aquí. Li dono un 50% de possibilitat que torni. Si el president fa un pas, jo crec que estarà més a prop”. 
Categoria: Fanzone