Els jugadors de 'el Barrio' celebren la victòria a la final de la Kings League
Kings League

El Barrio guanya la Kings League davant de 92.522 espectadors al Camp Nou

Temps de lectura: 2 minuts

L'equip El Barrio es va convertir aquest diumenge en el primer equip a guanyar la Kings League, el singular torneig de futbol creat per Gerard Piqué.

Què en sabem? Els jugadors d'Adri Contreras van guanyar 3-0 als Aniquiliadores de JuanSGuarnizo després d'un disputat partit de 40 minuts.

• Els perdedors de la final van arribar al gran partit al límit de les seves forces després de jugar el passat divendres els quarts de final i les semifinals només dues hores abans de la final.
  • Molts pocs apostaven per El Barrio, un dels equips que va aconseguir classificar-se en les últimes jugades. No obstant, el conjunt va anar de menys a més durant les últimes jornades i durant la semifinal.

Amb dades: Més de 2 milions de persones van seguir la final four de la Kings League.

• A l'estadi blaugrana s'hi van reunir  92.522 espectadors.
  • 2.163.069 persones van seguir el partit a través dels diferents canals de streaming.

En detall: La final va començar a les 21:00, però hores abans el Camp Nou va acollir diferents shows com el que van protagonitzar els rapers Chuty, Gazir, Skone i. Bnet

• Els 4 presidents dels clubs que van jugar la final arribaven a l'estadi amb helicòpter.
  • Personalitats com el president del Barça, Joan Laporta, o el president de la Generalitat, Pere Aragonès, no es van voler perdre l'esdeveniment que està revolucionant el món de l'esport.

A més: Piqué sempre té un as amagat i ahir no va decebre amb una sorpresa que va deixar el Camp Nou bocabadat.

• Neymar va protagonitzar un vídeo on el brasiler segrestava el fundador de la Kings League i li demanava una cosa a canvi de recuperar la seva llibertat: un equip a la competició.
  • Així, l'exblaugrana i amic de Piqué dirigirà un equip en la pròxima temporada, fent encara més mediàtica aquesta peculiar competició.