Fanzone
Javier Tebas, president de LaLiga
Foto: Javier Tebas, president de LaLiga
Cas Negreira

El Barça demana la dimissió de Tebas "per dignitat i respecte"

Temps de lectura: 2 minuts
Javier Tebas, president de LaLiga
Foto: Javier Tebas, president de LaLiga

El F.C. Barcelona ha demanat la dimissió del president de LaLiga, Javier Tebas, per presentar una prova falsa davant de la Fiscalia per incriminar el club català en el cas Negreira. 

Per què important? Javier Tebas va enviar una documentació errònia a la Fiscalia sobre el cas Negreira, la qual implicava exdirigents del Barça i aquesta ha quedat desmentida, segons La Vanguardia. 

Què diu? En un comunicat, el club ha volgut expressar el seu "profund enuig, indignació i afartament" pels fets que se li atribueixen a Tebas. 

  • "Per aquest motiu, requerim urgentment al president de LaLiga que aparegui públicament per oferir explicacions, més enllà del tuit enviat de matinada pel senyor Tebas, fugint d’estudi i amb una pàtina amenaçadora", apunta el Barça en el comunicat.
  • El club diu sentir-se "víctima d’un linxament mediàtic per uns fets que mai no han passat: el Barça mai no ha comprat àrbitres". 

A més, el Barça diu que aquest "assetjament" ha estat protagonitzat per mitjans de comunicació i opinadors "amb més o menys mala intenció, i amb LaLiga entre bambolines atiant el foc contra el nostre club". 

  • El club apunta que les aportacions de Tebas "només han anat en una direcció: intentar condemnar-nos davant l’opinió pública abans no es jutgin els fets".
  • "No és el primer cop que el president de LaLiga utilitza tota la seva maquinària mediàtica per dinamitar el FC Barcelona, però, al marge dels seus habituals estirabots, mai no ens podríem haver imaginat que hagués pretès incriminar el nostre club amb proves falses".
  • El comunicat acaba demanant la dimissió de Tebas: "Només per aquest fet, el d’atribuir-se funcions que no li escauen, encara que també per dignitat i respecte a la presidència de LaLiga, el senyor Tebas hauria de dimitir en la seva funció. Tanmateix, coneixedors de la seva obsessió per perseguir el FC Barcelona i mostrant constantment la seva aversió i manifesta antipatia vers el nostre Club, entenem que l’actual president de LaLiga persistirà en el seu capteniment de seguir perjudicant el nostre club". 
Categoria: Fanzone