Fanzone
Sergi Albert Giménez
Foto: Sergi Albert Giménez
Cas Negreira

L'exàrbitre que va denunciar pressions de Negreira, amenaçat amb una bala

Temps de lectura: 2 minuts
Sergi Albert Giménez
Foto: Sergi Albert Giménez

L'exàrbitre Sergi Albert, que fa unes setmanes va denunciar pressions d'Enríquez Negreira, ha revelat a Radio Marca que ha rebut una bala al seu garatge. Un aparcament privat on guarda el seu cotxe i on, segons ha reconegut el mateix Albert, també hi aparca el fill d'Enríquez Negreira. 

Per què és important? El responsable d'Esports de BCN Ets tu i exàrbitre presentarà una denúncia davant dels Mossos d'Esquadra, després de rebre aquesta bala i en considerar que aquest fet està relacionat amb les declaracions que havia fet prèviament sobre el 'cas Negreira'.

Què en sabem? L'exàrbitre va explicar en el programa Goles les pressions que va patir per part de l'entorn dels Negreira. Concretament, va parlar de les situacions que va viure amb Enríquez Negreira durant la seva etapa com a professional.

Què diu? "Per a mi és una amenaça i pot venir de l'entorn d'Enríquez Negreira. El seu fill, com a propietari d'una plaça de pàrquing, sabia que jo en tinc una també allà. De fet, hem coincidit en reunions de propietaris. Em crida molt l'atenció que em deixin una bala allà", afirma Albert.

  • "Que sàpiguen que no em penso quedar callat, s'han equivocat amb mi", assegura l'exàrbitre.
  • "Vaig assabentar-me'n dijous passat. Vaig trucar a l'administrador de finques per comprovar-ho i un veí que estava allà també ho va veure. Van trucar als mossos i aquests van aixecar acta. Demà em personaré a comissaria", explica.

D'on venim? Fa uns mesos, Sergi Albert, va desvelar que durant la seva època com a àrbitre va rebre una sèrie de pressions per part de Negreira.

  • "A mi em va pressionar Negreira. Em va reunir amb altres àrbitres i em va dir: "Ves amb compte amb el que dius a televisió. Tu ja m'entens"", va explicar.
  • També va detallar l'enorme tràfic d'influències d'Enríquez Negreira, ja que utilitzava la seva posició al CTA per treure'n partit, segons va indicar.
Categoria: Fanzone
Etiquetes: Cas Negreira Futbol