Fanzone
El president del Barça
Foto: El president del Barça | Europa Press
Futbol

La UEFA ja ha decidit: el Barça jugarà la Champions tot i el cas Negreira

Temps de lectura: 1 minut
El president del Barça
Foto: El president del Barça | Europa Press

La UEFA ha decidit sobre el futur del Futbol Club Barcelona a Europa. El Comitè que ha d'atorgar les llicències als clubs que disputen la Champions ha pres la decisió d'entregar-se-la al Barça, tot i l'escàndol del 'Cas Negreira'.

Per què és important? Jugar competicions europees és una gran font d'ingressos pel Barça i de no jugar la Champions, a part d'un dur revés esportiu, seria un sotrac econòmic.

Context: El Barça està travessant en un gran escàndol que està malmetent el prestigi del club. Acusen diversos presidents del FCBarcelona, entre ells Joan Laporta, de pagar al vicepresident del comitè arbitral per influenciar en les decisions dels col·legiats.

Què en sabem? Segons ha pogut saber Mundo Deportivo, la UEFA deixarà que el Barça jugui la Champions tot i la investigació que se li ha obert al club per l'escàndol dels pagaments al vicepresident dels àrbitres espanyols.

  • Aquest ens ha de decidir abans del 15 de maig, i ja ha filtrat la seva decisió: no se la jugarà a barrar el pas als culers sense tenir proves sòlides.
  • El comitè encarregat d'entregar les llicències europees ha argumentat que no ha trobat cap motiu clar que porti a desestimar que el Barça disputi la pròxima Copa d'Europa.

D'altra banda: El comitè disciplinari, un cop concedit el permís, pot retirar-li la participació. Aquest organisme actua en paral·lel i actualment està immers en la investigació que, en aquests moments, no està trobant indicis que abonin la teoria de prohibir el pas del Barça a Europa.

 

 

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Barça Champions