Fanzone
Aficionats del FC Barcelona celebren la victòria contra el RCD Espanyol
Foto: Aficionats del FC Barcelona celebren la victòria contra el RCD Espanyol | Lorena Sopêna / Europa Press
Barça

El Barça celebra pels carrers de Barcelona els títols de Lliga: quan i on?

Actualitzat: Dilluns, 15 de maig de 2023. 09:31
Temps de lectura: 3 minuts
Aficionats del FC Barcelona celebren la victòria contra el RCD Espanyol
Foto: Aficionats del FC Barcelona celebren la victòria contra el RCD Espanyol | Lorena Sopêna / Europa Press

El F.C. Barcelona organitza una rua pels carrers de la capital catalana per celebrar els títols de Lliga aconseguits per l'equip masculí i femení. 

Per què és important? Els dos primers equips del club blaugrana han quedat campions de lliga, tant en LaLiga Santander com en la Finetwork Lifa F 2022-2023. 

Quan? El club ha confirmat que els seus dos equips campions sortiran a celebrar els títols de lliga pels carrers de Barcelona. Ho farà aquest dilluns 15 de maig a partir de les 18:00 de la tarda. 

  • El club farà una rua pels carrers de la ciutat per celebrar el 27è títol de la lliga masculina i el 8è de la lliga femenina. 

On? La rua es farà per diferents carrers de Barcelona. El punt de sortida serà l'Spotify Camp Nou, on es posaran tres autocars en marxa. 

  • Els vehicles seguiran per la Travessera de les Corts (direcció Besòs), carrer Numància, carrer Berlín, carrer París, carrer Balmes, carrer Pelai i plaça Catalunya (passant per sobre de Canaletes), carrer Fontanella, Passeig Sant Joan i acabarà a l'Arc de Triomf. 

A més, durant tot el recorregut hi haurà tres punts d'animació ubicats al carrer Berlín amb Josep Tarradellas, a Plaça Catalunya i a l'arc de Triomf. 

  • En aquests punts d'animació hi haurà un DJ i carpes que repartiran banderes per celebrar les lligues. 

Durant la rua, la Guàrdia Urbana acompanyarà la comitiva culer per facilitar-ne la mobilitat, i juntament amb els Mossos d'Esquadra, garantirà la seguretat de l'esdeveniment.

  • Les forces de seguretat realitzaran els talls de trànsit corresponents a mesura que es vagi realitzant l’itinerari i efectuaran els desviaments necessaris.
  • El transport públic es reforçarà amb més personal a les estacions situades al llarg del recorregut de la rua per tal que es puguin adoptar mesures de control d’accés i de regulació de fluxos de persones.

Context: El Barça de Xavi Hernández ha estat l'equip més regular de la competició domèstica amb un balanç excel·lent de 27 victòries, 4 empats i només 3 derrotes, i un global de 64 gols a favor i 13 en contra.