Fanzone
Milers de persones han sortit als carrers per celebrar els títols del lligues del Barça
Foto: Milers de persones han sortit als carrers per celebrar els títols del lligues del Barça | Xavi Bonilla / Europa Press
Celebració

Bany de masses per celebrar els títols de lliga del Barça

Temps de lectura: 2 minuts
Milers de persones han sortit als carrers per celebrar els títols del lligues del Barça
Foto: Milers de persones han sortit als carrers per celebrar els títols del lligues del Barça | Xavi Bonilla / Europa Press

Milers d'aficionats del Barça han sortit al carrer per celebrar els títols de Lliga de l'equip masculí i femení. La poca pluja no ha aturat als aficionats que amb càntics, balls i salts han acompanyat els jugadors i jugadores pels carrers de Barcelona.

En detall: A diferència d'altres anys, enguany la rua ha sortit de l'Spotify Camp Nou i ha acabat a Arc de Triomf, on els protagonistes tornaran a la ciutat esportiva en un altre autocar. Els tradicionals parlaments i la pirotècnica es faran un altre dia.

  • Els vehicles han continuat per la Travessera de les Corts (direcció Besòs), carrer Numància, carrer Berlín, carrer París, carrer Balmes, carrer Pelai i plaça Catalunya (passant per sobre de Canaletes), carrer Fontanella, Passeig Sant Joan i acabarà a l'Arc de Triomf.

Com ha estat? "Campions, campions", "madridista qui no voti", "ser del Barça és, el millor que hi ha" o l'himne del Barça han estat els càntics més escoltats al llarg del recorregut.

  • La rua ha anat encapçalada per un autocar d'Estrella Damm i seguidament es trobaven els protagonistes del dia: els nois en el segon autocar i després les noies. Tot el recorregut ha estat amenitzat amb música i els jugadors i jugadores ho han gaudit dalt dels autocars saltant i ballant en tot moment.
  • Un ambient d'eufòria, alegria, diversió i disbauxa que ha anat acompanyat de confeti i bengales blaves i vermelles.

Referències a Messi: Entre tanta celebració i alegria, l'afició no s'ha oblidat del gran Leo Messi. Els crits de "Messi, Messi" s'han repetit constantment durant la rua.

  • A la celebració d'ahir a la nit a Canaletes els clués ja ho van fer saber i avui ho han repetit: volen que l'astre argentí torni al Barça. Molts aficionats portaven la samarreta amb el deu i el seu nom s'ha escoltat repetidament en molts carrers del recorregut.

En imatges: Clica sobre les imatges per desplegar la fotogaleria

D'on venim? Els dos primers equips del club blaugrana han quedat campions de lliga, tant en LaLiga Santander com en la Finetwork Lifa F 2022-2023. 

  • L'equip masculí va aconseguir proclamar-se campió aquest passat diumenge després de guanyar 2 a 4 a l'Espanyol a l'Estadi de Cornellà-El Prat amb gols de Lewandowski (2), Balde i Koundé.
  • El Barça ja és matemàticament campió amb 85 punts i 14 d'avantatge sobre el segon classificat, el Reial Madrid (71 punts).
Categoria: Fanzone
Etiquetes: Barça Lliga Futbol