Fanzone
Un aficionat culer grava la rua del Barça
Foto: Un aficionat culer grava la rua del Barça | EFE
Celebració

VÍDEO: Araujo es fa un selfie amb el mòbil d'un aficionat a la rua del Barça

Actualitzat: Dimarts, 16 de maig de 2023. 17:23
Temps de lectura: 2 minuts
Un aficionat culer grava la rua del Barça
Foto: Un aficionat culer grava la rua del Barça | EFE

Milers d'aficionats del Barça han sortit als carrers de Barcelona aquest dilluns per celebrar els títols de lliga de l'equip masculí i femení. Veure'ls de tan a prop no ha estat suficient per alguns aficionats que han fet tot el possible per aconseguir una fotografia dels protagonistes de la tarda.

Què en sabem? Durant la celebració dels títols de lliga, un aficionat blaugrana ha llançat des d'un pont el seu mòbil cap a l'autocar de l'equip masculí del Barça amb la sort que Ronald Araujo l'ha sabut atrapar sense cap incident.

  • Per sorpresa de tots, el blaugrana l'ha pogut atrapar perfectament i s'ha pogut fer un selfie amb altres jugadors que estaven amb ell a l'autocar.
  • El jugador també ha estat capaç de retornar el mòbil cap a l'aficionat llançant-lo des de l'autocar sense cap problema.

A més: Els mòbils no han estat els únics objectes que han "volat" aquesta tarda durant la celebració. Altres no s'han arriscat tant i han llançat les seves samarretes del FC Barcelona amb un bolígraf perquè el jugador ho signés.

Què ha dit Araujo? L'uruguaià ha estat un dels més animats de la tarda i l'hem pogut veure eufòric, ballant, cantant i saltant bona part de la rua.

  • Preguntat per la televisió del Barça, Araujo ha dit que la sensació ha estat millor del que s'esperava. "Molt feliç, la gent sempre està donant suport i és molt important per nosaltres. Mai havia viscut res semblant a això i és una felicitat impressionant. Espero que en vinguin moltes més", ha dit el jugador.

Context: La poca pluja no ha aturat als aficionats que amb càntics, balls i salts han acompanyat els jugadors i jugadores pels carrers de Barcelona per celebrar els títols de liga de tots dos equips.

  • Els dos primers equips del club blaugrana han quedat campions de lliga, tant en LaLiga Santander com en la Finetwork Lifa F 2022-2023.
  • L'equip masculí va aconseguir proclamar-se campió aquest passat diumenge després de guanyar 2 a 4 a l'Espanyol a l'Estadi de Cornellà-El Prat amb gols de Lewandowski (2), Balde i Koundé.
  • El Barça ja és matemàticament campió amb 85 punts i 14 d'avantatge sobre el segon classificat, el Reial Madrid (71 punts).
Categoria: Fanzone
Etiquetes: Futbol Barça