Fanzone
El jugador del Barça, Ansu Fati, dalt de l'autocar
Foto: El jugador del Barça, Ansu Fati, dalt de l'autocar | Oliver de Ros / Principal
Rua del Barça

El vídeo del detall de Pedri amb el seu company Ansu a la rua del Barça

Temps de lectura: 2 minuts
El jugador del Barça, Ansu Fati, dalt de l'autocar
Foto: El jugador del Barça, Ansu Fati, dalt de l'autocar | Oliver de Ros / Principal

Els equips masculí i femení del Barça han sortit aquest dilluns als carrers per celebrar els títols de lliga. Milers d'aficionats van omplir la ciutat de Barcelona per acompanyar als protagonistes de la tarda. La poca pluja no els va aturar i l'ambient va ser d'eufòria acompanyat de càntics, balls i salts. 

Context: Els dos primers equips del club blaugrana han quedat campions de lliga, tant en LaLiga Santander com en la Finetwork Lifa F 2022-2023. 

Què en sabem? La celebració dels títols va deixar algunes anècdotes i entre elles s'ha viralitzat el gest de Pedri cap a Ansu.

  • En un moment del recorregut, els aficionats i aficionades del Barça van decidir ovacionar a Pedri en reconeixement de la bona feina del jugador durant la temporada. En un vídeo que s'ha fet viral, es veu com el canari apareix darrere d'Ansu Fati i demana a la gent que cridi el seu nom en comptes de Perdi.
  • Els aficionats el fan cas i acaben cridant "Ansu, Ansu" aclamant el jugador del Barça.
  • Un gest que s'ha compartit ràpidament a les xarxes socials pel bon gest del canari cap al jugador que des que es va lesionar el 2020 ha rebut moltes crítiques.

La temporada d'Ansu: La poca continuïtat i la lesió del jugador blaugrana han estat cops durs pel jugador. Aquesta temporada, només ha pogut aconseguir set gols en 47 partits, amb una mitjana de 35 minuts per matx. A més, Xavi ha anat convocant més a Rapinha, Dembélé o Ferrán de manera que han estat per davant del '10' gran part de la temporada.

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Barça Futbol