Fanzone
L'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola amb Xavi Hernández, l'entrenador del Barça
Foto: L'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola amb Xavi Hernández, l'entrenador del Barça | Europa Press
Guardiola

Guardiola felicita el Barça pel títol de Lliga i envia un divertit missatge a Laporta

Temps de lectura: 2 minuts
L'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola amb Xavi Hernández, l'entrenador del Barça
Foto: L'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola amb Xavi Hernández, l'entrenador del Barça | Europa Press

Pep Guardiola ha enviat un missatge de felicitació al FC Barcelona pel seu triomf en la Lliga. Guardiola ha lloat la feina feta pel tècnic del Barça, Xavi Hernández i ha enviat un divertit missatge al president Joan Laporta. 

D'on venim? Els dos primers equips del club blaugrana han quedat campions de lliga, tant en LaLiga Santander com en la Finetwork Liga F 2022-2023. 

  • L'equip masculí va aconseguir proclamar-se campió aquest passat diumenge després de guanyar 2 a 4 a l'Espanyol a l'Estadi de Cornellà-El Prat amb gols de Lewandowski (2), Balde i Koundé.
  • El Barça ja és matemàticament campió amb 85 punts i 14 d'avantatge sobre el segon classificat, el Reial Madrid (71 punts).

Què ha dit Guardiola? El tècnic del City ha destacat la "increïble lliga" que han fet els jugadors de Xavi, especialment la solidesa defensiva i la capacitat que ha tingut el club per "sobreposar-se a les dificultats que, quant a lesions, han anat encadenant durant el camí fins al títol".

  • "És una Lliga més que merescuda, l'enhorabona per tots els culés", ha dit Guardiola.

L'anècdota: En ser preguntat per un periodista de Movistar sobre si ha pogut parlar amb alguns dels seus amics, Guardiola ha dit que ha enviat un missatge a Xavi i un altre a Laporta.

  • "Sí, he enviat un missatge a Xavi i un altre al president que encara no m'ha respost. Imagino que encara deu estar de festa, coneixent a Jan...", ha apuntat Guardiola entre riures.

El partit contra el Madrid: El tècnic del City es veurà les cares aquest dimecres amb el Real Madrid en la tronada de les semifinals de la Champions després de l'empat 1-1 de l'anada al Santiago Bernabéu.

  • Sobre el partit, Guardiola ha assegurat que el seu 'legat' ja és "excepcional" passi el que passi aquest dimecres.
  • "El meu legat ja és excepcional. Hem estat aquí molts cops, no som tontos i sabem l'important que és partit de demà", ha explicat.
  • L'entrenador no ha volgut donar massa detalls sobre com plantejarà el partit de demà, però ha dit que "han de ser millor en atac" i que "cal generar més ocasions".
  • "Signaria ara mateix el 4-3 de l'any passat. Podem fer una cosa excepcional i serà una final", ha anunciat Guardiola.