Fanzone
Agüero amb la Selecció d'Argentina
Foto: Agüero amb la Selecció d'Argentina | Twitter de Kun Agüero
Twitch

El Kun Agüero es queda sense canal de Twitch per culpa del Real Madrid

Actualitzat: Dissabte, 20 de maig de 2023. 19:21
Temps de lectura: 2 minuts
Agüero amb la Selecció d'Argentina
Foto: Agüero amb la Selecció d'Argentina | Twitter de Kun Agüero

Kun Agüero va ficar la pota al seu directe de Twitch quan s'estava disputant el partit a la Champions entre Manchester City i Real Madrid (4-0) i la plataforma ha decidit que pagui per la seva equivocació. 

Per què és important? El Kun Agüero s'ha convertit en tota una estrella de Twitch, però el seu error a la plataforma durant l'duel entre Manchester City i Madrid li va costar més car del que esperava: Twitch li va prohibir utilitzar-la durant un període de temps. 

Què en sabem? 

  • L'exfutbolista del Barça va incomplir la normativa pel que fa a drets d'autor durant el partit del Manchester City- Real Madrid a la Champions.
  • El Kun Agüero té un acord amb ESPN, Star+ i Disney per oferir les repeticions dels gols i les jugades més importants dels partits, però no pot emetre el duel en directe. 
  • El problema es troba en el fet que sense adonar-se'n, va provocar una retransmissió simultània: L'argentí estava participant en el directe de Star+ amb Morena Beltrán i Miguel Simón mentre es veien imatges exclusives del partit. 
  • Per tant, tot i no emetre ell les imatges, sí que es va saltar la política pel que fa als drets de retransmissió. 

A més: L'exfubolista va deixar penjat el vídeo del partit un cop finalitzar el seu directe. Com l'acord que té amb Star+ li permet publicar informació fins a 2 h, Twitch va decidir que estava incomplint la normativa.

Previsions: L'expulsió de l'exfutbolista de la selecció d'Argentina de Twitch podria ser també clau pel proper pas de Kun Agüero com a creador de contingut. 

  • L'streamer va dir que un dels seus plans de futur seria abandonar Twitch i provar una nova via: Youtube. 
  • Kun considera que tot i que li agrada molt Twitch, Youtube és una marca molt potent a utilitzar. 
Categoria: Fanzone
Etiquetes: Futbol Twitch