Fanzone
Passadís al Barça
Foto: Passadís al Barça | EFE
Futbol

Així reben un passadís els campions de la Lliga: l’homenatge de la Real al Barça

Temps de lectura: 2 minuts
Passadís al Barça
Foto: Passadís al Barça | EFE

La Reial Societat va rebre el Barça amb el passadís de campió amb motiu del títol de lliga que ha aconseguit l'equip blaugrana. 

Per què és important? Aquests gests de tradició i 'fair play' sempre estan envoltats de polèmica, perquè impliquen demostrar la teva inferioritat respecte al campió.

Què va passar? Des del club de Donosti des d'un primer moment no van dubtar i van assegurar que farien el passadís al Barça, després que el club culer es proclamés campió de la Lliga al camp de l'Espanyol.

  • Els jugadors del Barça van sortir acompanyats dels seus fills, com ja és habitual al club, i formant un passadís els jugadors de la Reial Societat els esperaven immòbils aplaudint.

L'ordre: El capità Sergi Busquets va ser el primer a sortir, que va saludar a tothom de la banda esquerra amb una encaixada de mans. Darrere seu, el porter Ter Stegen va agrair saludant a la banda dreta. Després la resta de l'onze inicial va sortir desfilant sense gaires escarafalls, excepte d'alguna tímida salutació al final del passadís.

En profunditat: El passadís d'honor als campions va coincidir amb el comiat de Busquets, que ha anunciat que deixarà el club. És per això que, amb el braçalet de capità al braç, va comandar l'expedició culer passadís endins per a després, al final del partit, aixecar el trofeu de Lliga al cel barceloní.

  • Sergio Busquets va rebre el trofeu de campió de Lliga de mans del president de la Real Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, que va agrair el gest dels donostiarres. "Aquestes coses li agraden al que ha guanyat, és agradable i també dignifica qui ho fa", va agrair a la Reial Societat.
Categoria: Fanzone
Etiquetes: Barça Lliga Futbol