Fanzone
Vinicius contra el València
Foto: Vinicius contra el València | EFE/ Kai Forsterling
Real Madrid

Ronaldo Nazário i un jugador del Barça donen suport a Vinicius

Temps de lectura: 2 minuts
Vinicius contra el València
Foto: Vinicius contra el València | EFE/ Kai Forsterling

La polèmica amb Vinicius durant el partit entre el València i el Real Madrid va generar tota mena de reaccions. Malgrat les crítiques rebudes, Ronaldo Nazário, estrella brasilera, i Alejandro Balde, futbolista del Barça, van donar-li suport al futbolista del Madrid. 

Per què és important? Vinicius va ser el protagonista del València-Real Madrid. El brasiler es va convertir en el focus d'insults racistes per part de la grada valencianista i també va carregar contra aquests aficionats amb un lleig gest quan va ser expulsat. Tot i les crítiques, Ronaldo Nazário i un futbolista del Barça han defensat el brasiler. 

D'on venim? Vinicius va esclatar contra Mestalla després de rebre insults racistes des de la grada.

  • A més, el futbolista va acabar expulsat després d'una acció amb Hugo Duro i durant la seva sortida de l'estadi, va increpar els seguidors chés dient que el seu equip baixaria a segona divisió.

Què ha dit Ronaldo Nazário? 

  • "Un cop més un episodi de racisme a La Lliga. Un cop més amb Vinicius. Fins quan? Mentre hi hagi impunitat, hi haurà racisme.
  • "És inacceptable que els arbitres, la Federació i les autoritats no actuïn i que l'afició aplaudeixi. Suficient. Compta amb mi en la teva lluita. A la nostra lluita."

A més: Alejandro Balde, el futbolista del Barça, va posar-li dos cors a la publicació de Vinicius, en la qual denunciava els fets viscuts al partit:

  • "No va ser la primera vegada, ni la segona, ni la tercera. El racisme és normal en La Lliga".
  • "Ho sento molt. El campionat que una vegada va pertànyer a Ronaldinho, Ronaldo, Cristiano i Messi, avui pertany als racistes. Soc fort i aniré fins al final contra els racistes. Encara que estigui lluny d'aquí", va sentenciar amb duresa".

En detall: Vinicius va carregar contra la Lliga després dels fets, ja que va dir que "El premi que els racistes van guanyar va ser la meva expulsió. No és futbol, és la Lliga".

  • Tebas, li va respondre amb contundència, acusant-lo de no presentar-se a les reunions que ell havia sol·licitat a la Lliga per tractar els casos de racisme.
  • "Ja que qui t'hauria d'explicar què pot fer la Lliga pel que fa al racisme no ho fa, t'ho hem intentat explicar nosaltres, però no t'has presentat a cap de les dates acordades que tu mateix vas sol·licitar. Abans de criticar i injuriar a La Lliga, informat adequadament. No et deixis manipular".
Categoria: Fanzone
Etiquetes: Real Madrid Lliga