Fanzone
Vinicius amb el Madrid
Foto: Vinicius amb el Madrid | Europa Press
Real Madrid

El Madrid denuncia els insults contra Vinicius: així és el seu comunicat

Actualitzat: Dilluns, 22 de maig de 2023. 17:14
Temps de lectura: 2 minuts
Vinicius amb el Madrid
Foto: Vinicius amb el Madrid | Europa Press

El Real Madrid ha publicat un comunicat per defensar el seu futbolista, Vinicius Junior, després dels fets ocorreguts al partit entre el València-Real Madrid. 

Per què és important? Vinicius va convertir-se en el focus del València-Real Madrid. El brasiler va rebre insults racistes per part de la grada de l'equip che. A més, va carregar contra els aficionats valencianistes dient que baixarien a segona divisió. El Real Madrid ha decidit denunciar els fets per defensar el seu futbolista. 

Què ha dit?

  • "El Reial Madrid C. F. mostra la seva més enèrgica repulsa i condemna els fets succeïts en el dia d'ahir contra el nostre jugador Vinícius Júnior."
  • "Aquests fets constitueixen un atac directe al model de convivència del nostre Estat social i democràtic de dret".
  • "El Reial Madrid considera que tals atacs constitueixen a més un delicte d'odi, per la qual cosa ha presentat la corresponent denúncia davant la Fiscalia General de l'Estat, en concret davant la Fiscalia contra els delictes d'odi i discriminació, perquè s'investiguin els fets i es depurin responsabilitats."

 A més: L'entitat blanca ha afegit que "L'article 124 de la Constitució espanyola estableix com a funcions del Ministeri Fiscal promoure l'acció de la justícia en defensa de la legalitat i dels drets dels ciutadans i de l'interès públic.

  • "Per tal motiu, i davant la gravetat dels fets succeïts, el Reial Madrid ha acudit a la Fiscalia General de l'Estat, sense perjudici de la seva personació com a acusació particular en els procediments que s'iniciïn.

En detall: L'equip blanc ha pujat un vídeo en les xarxes socials on es veu a Florentino Pérez, president del club, donant suport al seu futbolista. 

  • El club ha dit que l'ha informat de tots els passos que estan seguint per a defensar-lo i acabar amb l'odi que va rebre.

Visió global: Ronaldo Nazário, l'estrella brasilera, va defensar també el futbolista del Madrid després dels càntics racistes. 

  • "Un cop més un episodi de racisme a La Lliga. Un cop més amb Vinicius. Fins quan? Mentre hi hagi impunitat, hi haurà racisme, va comunicar.
  • Xavi també ha dit que "El futbol és l'únic esport en el qual s'accepta l'insult, jo no tinc per què aguantar insults en el meu horari laboral".
Categoria: Fanzone
Etiquetes: Lliga Real Madrid