Fanzone
Ter Stegen contra el Valladolid
Foto: Ter Stegen contra el Valladolid | EFE/R. García
Valladolid (3-1) Barça

El Barça agonitza contra el Valladolid al José Zorilla

Actualitzat: Dimecres, 24 de maig de 2023. 01:12
Temps de lectura: 3 minuts
Ter Stegen contra el Valladolid
Foto: Ter Stegen contra el Valladolid | EFE/R. García

El Barça es va esborrar directament del José Zorrilla. Els de Xavi van viure la desfeta que no havien viscut en tota la temporada contra un demolidor Valladolid i empenyen a l'Espanyol cap al descens amb la victòria dels de Pucela (3-1).

Per què és important? El Barça es va pegar la patacada que no havia viscut en tota la Lliga contra el Valladolid. Els de Xavi van sucumbir davant una golejada dels de Pucela que els permetia continuar somiant amb primera i empènyer encara més a l'Espanyol a segona.

 Els motius

  • El Barça ja venia avisat contra la Reial Societat. Guanyar el títol no significava començar a perdre. Però els de Xavi es van deixar el seu esperit de lluita un parell de jornades enrere.
  • Alguns aficionats del Valladolid encara no s'havien assegut al José Zorrilla i es van trobar amb un golàs de Christensen. Això sí, a favor seu. El tan excel·lent central del Barça posava per darrere en el marcador al seu equip al minut 1.
  • El Valladolid volia obrar el miracle en el seu estadi, el descens ja crema i havien de guanyar al Barça. Cada acció era de vida o mort, no podien fallar. Els de Xavi, encara atordits pel primer tant, encaixarien un segon cop: Eric Garcia cometria un penal i Larin faria el segon. 2 gols en 20 minuts, qualsevol diria que era una ajuda al Valladolid perquè l'Espanyol continuï la seva caiguda lliure cap a segona. 
  • A Xavi li va fer tanta pena que Ter Stegen perdés el seu Zamora per encaixar els gols que no havia encaixat en tota la temporada, que el va substituir per Iñaki Peña. El Valladolid s'apropava més al tercer que el Barça al primer, els de Xavi ni feien immutar-se Masip. 
  • Vinicius i els càntics racistes arribarien fins al José Zorrilla. Raphinha sortiria de la gespa amb una samarreta en defensa del davanter: "Mentre el color de la pell sigui més important que la brillantor dels ulls, hi haurà guerra".

  • Gonzalo Plaza batria Iñaki Peña per fer el tercer després que Eric Garcia trenqués el fora de joc. Els de Xavi es van mantenir inofensius fins que Lewandowski va fulminar Masip amb el gol de consol a l'últim sospir. 

En detall: Xavi ha decidit treure a Ter Stegen del partit perquè així el porter conserva el seu trofeu Zamora en la Lliga.

Els gols 

Situació actual: El Barça deixa una imatge dolenta al José Zorrilla, tot i haver aconseguit el títol de campions a la Lliga.

  • Els de Xavi no remunten i compliquen més encara la situació de l'Espanyol a primera. 
Categoria: Fanzone