Fanzone
L'anàlisi dels jugadors blaugranes

1X1 del Valladolid 3-1 FC. Barcelona: Deserció culer a Pucela

Temps de lectura: 4 minuts

El FC. Barcelona ha perdut un altre partit, el segon consecutiu des de la consecució de lliga. Els jugadors de Xavi Hernández s'han arrossegat per la gespa de Zorrilla. El Valladolid que s'està jugant la salvació amb l'Espanyol, molt superior en totes les facetes del joc, intensitat i intenció incloses.


Qué en sabem? El FC. Barcelona va agafar vacances quan Koundé va fer el quart gol a Cornellà i el títol ja era segur. La resta està consistint a arrossegar-se pels camps propis i aliens, tot esperant sense dissimular que arribin les vacances. El slogan oficial d'aquest títol ha estat "La lliga és nostra, el futur també". Partits com el de Pucela contradiuen aquest "claim". La propera lliga es comença a jugar en partits com el d'avui, i aquest fet ni Xavi, amb una gestió horrible dels minuts, ni la plantilla han captat. Repassem els protagonistes de la derrota:


Ter Stegen: Innecessari

Abatut per foc amic -autogol i penal temerari-. Quan el Barça s'ha sentit campió, Ter ha rebut 6 gols en 180 minuts. El seu rècord històric pel Trofeu Zamora, en perill per una decisió qüestionable de Xavi: Era necessari que jugués? Per què l'ha substituït a la segona part?

Sergi Roberto: Reincident

Reincident ell en una primera part horrorosa, i reincident l'entrenador per seguir comptant amb ell. El primer gol arriba pel cràter que ha deixat a la seva banda. Només ha jugat 45 minuts. Cal apuntar que acaba de renovar i té dos anys més de contracte. I no és un problema de Fair Play financer, és que acaba jugant més de 30 partits l'any.

Chisthensen: Descol·locat

Autor del primer gol, quan el Barça ni s'havia col·locat al camp, conseqüència d'una descol·locació impròpia d'ell. 
Protagonista de la millor acció ofensiva a la primera part, amb un cop de cap perfecte, desviat de forma fenomenal per Masip.

Marcos Alonso: Invisible

Impassible davant els contundents atacs del Valladolid. No ha pogut imprimir ni caràcter ni anticipació.

Balde: Vertical

Un dels pocs jugadors amb interès al partit. Ho va intentar constantment pel seu costat, amb més velocitat i verticalitat que encert als últims metres.

Eric García: Calamitós

Partit horrible del de la pedrera, el qual no demostra tenir nivell per competir amb el Barça. Una actuació tan deficient al mig del camp com al lateral. Irrellevant a l'ample del camp, cada cop que trepitja l'àrea pròpia, és un perill pels interessos blaugranes: Avui, un altre penal absurd i responsabilitat directa al tercer gol.

De Jong: Desentès

Primera part desapareguda pel migcampista holandès, que avui s'ha estrenat com a capità culer. La segona part no ha canviat gaire de tònica i no s'ha revelat davant del resultat advers.

Torre: Breu

Ha començat el partit amb intenció de deixar-se veure, però aquesta flama s'ha anat apagant amb el transcurs de la primera part. Ràpidament, s'ha fos un jugador que hauria de demostrar més rebel·lió, i també unes condicions físiques òptimes.

Raphinha: Intens

El jugador que ha demostrat més interès en el partit. Ha estat el jugador que la primera part ha generat més perill. Si cap gol ha pujat al marcador a la primera part, ha estat per l'actuació superba d'en Masip, que li ha tret dos gols cantants. També ha estat protagonista pel seu suport a Vinícius.

Lewandowski: Pitxitxi

S'ha passat gran part del partit en fora de joc. A la primera part no ha gaudit de cap ocasió de gol clara, en una cursa pel Trofeu Pitxitxi que té quasi guanyat, ja que al final del partit ha maquillat el resultat amb un gol que només li serveix a ell. Conforta comprovar que no ha perdut l'olfacte golejador.

Gavi: Irregular

Ha començat el partit ben adormit, com la resta de l'equip. Ha estat un dels únics que s'han activat quan s'ha necessitat intensitat i personalitat per capgirar el marcador.

Kessié: Lent

La seva passivitat defensiva i lentitud exasperant s'han multiplicat avui, en un partit pel qual no ha mostrat gens d'interès.