Fanzone
Ronaldo amb l'Al Nassr
Foto: Ronaldo amb l'Al Nassr | Saudi Press Agency/Europa Press
Futbol

Les multes i sancions que s'enfronta Cristiano Ronaldo si abandona Aràbia Saudita

Actualitzat: Dimarts, 23 de maig de 2023. 19:50
Temps de lectura: 2 minuts
Ronaldo amb l'Al Nassr
Foto: Ronaldo amb l'Al Nassr | Saudi Press Agency/Europa Press

Cristiano Ronaldo va fitxar per l'Al Nassr per convertir-se en la seva nova estrella. No obstant això, la seva trajectòria per la Lliga àrab no és l'esperada i si vol sortir de l'equip, hauria de pagar les conseqüències de fer-ho.

Per què és important? La realitat de Cristiano Ronaldo a la Lliga Saudita podria acabar abans del que s'espera. Tot i això, el portuguès hauria d'indemnitzar el seu equip i també fer front a sancions esportives per abandonar l'Al Nassr.

D'on venim? El Manchester United va rescindir el seu contracte després d'una polèmica entrevista, en la qual criticava l'equip anglès.  No obstant això, Cristiano Ronaldo es va convertir en el fitxatge estrella a la lliga àrab. 

  • El portuguès, sense cap oferta d'equips europeus, va acabar aterrant a l'Al Nassr. Tot i això, la seva trajectòria, no està sent ni molt menys la desitjada, ja que des de l'entorn es parla d'una possible sortida de la lliga d'Aràbia Saudita. 

Què passa si marxa? El futbolista fa menys de 5 mesos que va fitxar per l'Al Nassr i ha disputat 17 partits.  Malgrat això, va firmar un contracte milionari amb l'equip àrab per dues temporades i mitja: cada curs guanyaria 200 milions. Així, sortir del club li suposaria una dura sanció econòmica i esportiva. 

  • Si Ronaldo vol abandonar el club i no dona un motiu de pes, hauria d'indemnitzar l'Al Nassr, el temps que quedi per complir el seu contracte.
  • La quantitat a pagar depèn de diversos factors: la legislació del país, l'esport al qual afecta...
  • A més, el futbolista també s'enfrontaria a sancions esportives, com no poder disputar partits oficials durant  4 mesos. 

Visió global: L'experiència de Cristiano podria servir-li d'avís a Leo Messi. El davanter del PSG encara no ha renovat pel conjunt francès i cada cop són més els rumors de la seva sortida. 

  • A més de l'interès del Barça, qui ja ha dit per activa i per passiva que vol que Leo torni, l'argentí té propostes estratosfèriques per part de la Lliga àrab. 
  • Tanmateix, el davanter podria optar per un club europeu i evitar seguir l'exemple del portuguès. 
Categoria: Fanzone