Fanzone
El jugador de futbol Andrés Iniesta a la roda de premsa anuncant que deixa el Vissel Kobe
Foto: El jugador de futbol Andrés Iniesta a la roda de premsa anuncant que deixa el Vissel Kobe | Frank Robichon / EFE
Andrés Iniesta

Iniesta deixa el Vissel Kobe emocionat però descarta retirar-se

Temps de lectura: 2 minuts
El jugador de futbol Andrés Iniesta a la roda de premsa anuncant que deixa el Vissel Kobe
Foto: El jugador de futbol Andrés Iniesta a la roda de premsa anuncant que deixa el Vissel Kobe | Frank Robichon / EFE

El futbolista Andrés Iniesta ha anunciat aquest dijous que deixa el Vissel Kobe japonès, el club al qual va arribar fa cinc anys procedent del Barça.

Què ha dit? Iniesta ho ha anunciat emocionat i entre llàgrimes en una roda de premsa on ha admès que aquest no era el final que esperava. 

  • "Tinc moltes ganes de continuar jugant i competint, he treballat molt dur aquests mesos i em sento bé. Però de vegades els camins se separen i en aquest cas sento que les prioritats de l'entrenador són unes altres", ha dit en roda de premsa.
  • "Ho respecto i ho assumeixo. En veure la meva situació esportiva i les ganes que tinc de continuar jugant, hem decidit que el millor era buscar la meva sortida", ha afegit Iniesta.
  • "Crec que sempre ens havíem imaginat que em retiraria aquí, era el desig de tothom, però de vegades les coses no van com un pensa", ha admès.

Què esperar? El seu futur, ara per ara, queda en l'aire, però Iniesta ha deixat clar que aquest "no és un adeu definitiu". "Estaré encantat de seguir ajudant a aquest club que per mi també és casa meva".

  • Preguntat per si el Barça és una opció, Iniesta ha admès que li agradaria tornar, però no creu que ara sigui el moment. "Com he dit moltes vegades, m'encantaria tornar a Barcelona en algun moment de la meva vida, però encara crec que queda lluny".
  • Iniesta ha reconegut, però, que un cop pengi les botes, "el següent pas serà ser al Vissel en un altre àmbit", com a part de l'equip tècnic o formatiu de jugadors.

En detall: Al Kobe, Iniesta va ser revulsiu a la seva arribada i va ajudar al club a conquerir una Copa de l'Emperador, el 2019, i una Supercopa el 2020. Tot i això, el 2021 van aparèixer les lesions i el pes del jugador a l'equip va anar disminuint.

Context: Jordi Alba també va anunciar la seva retirada del Barça aquest dimecres. Alba, juntament amb Sergio Busquets, són els únics futbolistes que quedaven al primer equip del Barça que van jugar sota les ordes de l'entrenador Pep Guardiola. 

Categoria: Fanzone
Etiqueta: Futbol