Fanzone
Leo Messi amb el PSG
Foto: Leo Messi amb el PSG | EFE
PSG

El lleig gest del PSG cap a Messi que l'allunya encara més de París

Temps de lectura: 2 minuts
Leo Messi amb el PSG
Foto: Leo Messi amb el PSG | EFE

El conjunt parisenc va aconseguir proclamar-se campió de la Ligue 1 gràcies a Leo Messi. Tot i això, el PSG va realitzar un lleig gest cap a l'argentí durant la celebració i una de les reaccions de Messi amb el títol es va viralitzar. 

Per què és important? El futur de Messi continua generant tota mena de rumors i la seva no renovació pel PSG fa que cada cop sembli més a prop el seu comiat de París. L'equip francès va celebrar el títol de la Ligue 1 i es va oblidar de Messi, mentre la reacció d'aquest després de la victòria es viralitzava.

Què ha passat? 

  • El PSG va aconseguir un empat contra l'Estrasburg gràcies a un gol de Leo Messi aquest dissabte (1-1). Amb aquest resultat, l'equip parisenc en tenia prou per assegurar-se el campionat, amb 85 punts.
  • Els francesos van penjar un vídeo sobre la celebració del títol de Lliga i no apareix Leo Messi en cap moment, tot i ser l'autor del gol que els donava el títol.

  • A més, en un segon vídeo es veu a l'argentí apartat de l'equip i assegut a una altra banda sense celebrar el títol, fet que podria indicar que Messi ja ha dit el seu adeu definitiu al PSG.

En detall: El PSG és l'equip amb més títols nacionals de la competició (11). Tot i això, els parisencs van caure a la Champions  contra el Bayern de Munic. 

  • Leo Messi va fitxar pel PSG per guanyar el títol europeu, però no ho ha fet des de la seva arribada el 2021. L'última Champions del crac de Rosario va ser amb el Barça el 2015. 

D'on venim? L'arribada de Messi al Parc dels Prínceps va revolucionar l'esport, després de la seva traumàtica sortida del Barça. 

  • No obstant això, Leo Messi ha estat molt criticat. De fet, el PSG el va suspendre de sou i feina durant dues setmanes per haver viatjat a l'Aràbia Saudita per un acte promocional sense autorització.
  • L'argentí va demanar perdó pels fets, però sembla que entre que el futbolista no renova i que l'afició continua criticant-lo, la trajectòria de Messi al PSG ja no té un futur més enllà. 
Categoria: Fanzone