Fanzone
Jordi Alba i Sergio  Busquets
Foto: Jordi Alba i Sergio Busquets | FCB
Barça (3-0) Mallorca

VÍDEO: L'adeu més emotiu de Sergio Busquets i Jordi Alba

Actualitzat: Diumenge, 28 de maig de 2023. 23:16
Temps de lectura: 2 minuts
Jordi Alba i Sergio  Busquets
Foto: Jordi Alba i Sergio Busquets | FCB

El Barça ha dit adeu a Sergio Busquets i Jordi Alba al Camp Nou, en una nit màgica després del triomf amb el Mallorca. L'estadi culer ha viscut una nit emotiva amb l'adeu d'ambdues estrelles. 

Per què és important? El Barça ha aconseguit un còmode triomf (3-0) contra el Mallorca gràcies a un Ansu Fati alliberat amb el gol i a Gavi. El Barça-Mallorca passarà a la història: els culers viurien el seu darrer partit al Camp Nou i Jordi Alba i Busquets dirien adeu a la que havia estat la seva casa amb un emotiu comiat.

Els motius?

  • El Barça projectaria un vídeo amb els millors moments viscuts al Camp Nou. A més, també ha projectat un altre en el qual han repassat la trajectòria de Sergio Busquets i Jordi Alba. 
  • Tota l'afició ha embogit, i tot l'staff i futbolistes han fet un passadís en homenatge a Sergio Busquets i Jordi Alba. Els capitans blaugranes s'han acomiadat davant de tota la seva afició amb els dos títols aconseguits aquesta temporada. 
  • El president del Barça els ha donat unes plaques commemoratives com a llegendes del club i els ha dirigit unes paraules mentre es corejava el nom d'ambdues llegendes i els jugadors els han mantejat. 

Què ha dit Jordi Alba? 

  • "Vull agrair el vostre afecte, ha sigut un orgull vestir aquesta samarreta, avui ha sigut el dia més feliç de la meva vida. Avui recordo també a qui em va fitxar el 2012, Tito Vilanova". 
  • "Aquest any no he sigut tan protagonista, però sí que em sento important, estic molt orgullós de ser culer, Visca el Barça, visca Catalunya i l'Hospitalet. Busquets ha sigut el meu amic i exemple, ets un fenomen".

Què ha dit Busquets? 

  • "Vull agrair a tots els que m'han acompanyat en aquest viatge, també a vosaltres afició, ha sigut un plaer poder jugar aquí, i a la meva família que sempre ha estat al meu costat". 
  • "Des de petit somiava a jugar a aquest estadi, d'aquí a un any i mig tornarem a tenir el millor estadi del món. El sentiment i l'orgull de ser del millor club del món no m'ho traurà ningú".
  • "Soc soci, també aficionat, ara marxaré, però ara el somni que tenia de petit s'ha complert i ha millorat, aconseguint títols i estant al club del meu cor. No és un adeu, és un fins aviat"

L'homenatge

Categoria: Fanzone